DHZ website
Image default
Industrie

Neem een kijkje bij het ingenieursbureau Maters en De Koning!

Het ingenieursbureau Maters en De Koning levert veel verschillende opdrachten af en maakt prachtige projecten. De meeste projecten gaan om het ontwerpen, berekenen en adviseren binnen het traject van nieuwe projecten. Ze doen projecten binnen de civiele techniek. Dit houd in dat ze de weg en waterbouw van Nederland in de gaten houden en krijgen opdrachten van verschillende hoeken. Verder in dit artikel lees je meer over het vak civiele techniek en hoe de opdrachten of projecten ontstaan en begeleid worden.

Welke markten binnen civiele techniek

Maters en De Koning is een ingenieursbureau die zich vooral richt op projecten die te maken hebben met de waterwegen en constructiewerken.  Civiele techniek is heel breed en natuurlijk houd niet ieder ingenieursbureau zich bezig met het totale plaatje. Als ingenieursbureau kun je je natuurlijk richten op onderdelen die jij als bedrijf het leukste vind. Maters en De Koning richt zich op projecten als het vernieuwen of renoveren van water kades, ontwerpen of begeleiden projecten voor nieuwe gemeentegebouwen, ontwerpen of renoveren nieuwe of oude bruggen en ontwerpen en begeleiden constructies van koel en vries hallen. Ze hebben ook meerdere haven constructies uitgevoerd.

Diensten binnen Maters en De Koning

De opdrachten komen over het algemeen bij gemeente vandaan of bij de overheid of andere industrie medewerkers. Vanuit de opdrachtgever wordt gekeken hoe ze kunnen helpen. De ene keer mogen ze het ontwerp en de berekeningen maken en de volledige begeleiding binnen het project nemen en de andere keer maken ze bijvoorbeeld alleen het ontwerp. Daarna wordt de opdracht doorgevoerd aan de volgende partij. Maters en De Koning heeft al jaren ervaring en daarbij veel mooie projecten achter de rug. Op de website kun je verschillende projecten vinden en zien welke functie zij in het project gehad hebben. Je kunt er ook meer informatie vinden over het hele team.