DHZ website
Image default
Industrie

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanpakken gevaarlijke stoffen zoals dieselmotoremissie

Als organisatie wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw medewerkers te allen tijde met een gerust hart op hun werkplek kunnen werken. Als bedrijf is het uw verantwoordelijkheid dat de werkomgeving veilig en gezond is. Wanneer u denkt dat er iets niet helemaal klopt, is het belangrijk om dit te controleren of om hier een specialist voor in te schakelen. Zeker indien u het idee heeft dat er sprake is van gevaarlijke stoffen, is het belangrijk om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Zij kunnen voor u kijken of het bijvoorbeeld een stof als chroom-6 is en kunnen deze ook voor u saneren.

Giftige stoffen vakkundig laten saneren

Gom Specialistische Reiniging is een ervaren bedrijf met veel expertise op het gebied van giftige stoffen, zoals chroom-6 en dieselmotoremissie. Er zijn verschillende gevaarlijke stoffen die schadelijke zijn voor de gezondheid. Zo kan chroom-6 allergieën en schade aan weefsels veroorzaken, maar in het ernstige geval zelfs kanker. Uitlaatgassen van dieselmotoren, ook wel dieselmotoremissie genoemd, kan de kans op blaas- en longkanker vergroten. Chroom-6 is een gevaarlijke stof die op verschillende plekken kan voorkomen en die u zo snel mogelijk moet laten saneren. Deze stof kan namelijk op bruggen, staalconstructies en vervoersmiddelen voorkomen, maar ook in gebouwen op deuren en kozijnen.

Maak gebruik van de expertise van dit bedrijf

Wanneer u denkt dat er sprake is van chroom-6, dan kunt u dit zelf controleren middels een speciale checklist van deze specialist. Belangrijk is om de stof niet zelf te gaan verwijderen, maar om een specialist zoals Gom Specialistische Reiniging daarvoor in te schakelen. Zij weten wat er nodig is om de stof grondig aan te pakken en hebben hier specifieke methodes en richtlijnen voor. Zij hebben veel expertise met gevaarlijke stoffen als dieselmotoremissie en het saneren van chroom-6. Dit doen ze op een vakkundige manier zodat u en uw medewerkers en zo min mogelijk gevolgen van ervaren.