DHZ website
Image default
Aanbiedingen

scriptiehulp en scriptiebegeleiding – SCRIPTIUM

Wat is Scriptium voor bedrijf? 

 

Scriptium is een van de eerste scriptienakijkbureaus van Nederland. In de loop der jaren heeft Scriptium de scrriptieservice steeds weten te verbeteren. Momenteel biedt Scriptium door de aanwezige expertise de hoogste kwaliteit als het gaat om het nakijken van scripties op taal, structuur en inhoud. Alles wordt in het werk gesteld om de student te ontzorgen en hem of haar de beste service te geven. De eindkwaliteit van de scriptie staat voorop. Daarom kent Scriptium een slaagpercentage van maar liefst 97%, het hoogste van Nederland met betrekking tot het nakijken van scripties en verslagen. 

 

Welke diensten en scriptiehulp biedt Scriptium aan?

 

Scriptium biedt verschillende diensten aan. Zo kun je bij Scriptium je scriptie na laten kijken en redigeren op taal, op structuur en op inhoud. Ook kun je je APA-bronnen bij Scriptium laten checken. Daarnaast biedt Scriptium intensieve scriptiebegeleiding aan, waarbij ervaren scriptiebegeleiders aan studenten worden gekoppeld, op basis van hun wensen. Daarbij worden studenten inhoudelijk geadviseerd, worden hun vragen beantwoord en worden ze gecoacht tijdens het schrijfproces.

 

Waarom is Scriptium het ideale scriptiebureau voor studenten?

 

Niet alleen de kwaliteit die door Scriptium wordt geleverd is goed, ook de prijs is billijk en studentvriendelijk. Al vanaf 0,0075 cent per woord kun je een volledig verbeterde en herschreven scriptie terugkrijgen. Bovendien heeft Scriptium de snelste levertijd. Je kunt voor de optie 20 uur kiezen, en dan krijg je je verslag of scriptie binnen die termijn terug. 

 

Wat zijn de voordelen van begeleidings- en nakijkservice Scriptium?

 

We zetten de voordelen van Scriptium nog eens voor je op een rij:  

  • Snelste scriptieservice (binnen 20 uur nakijken)
  • Nakijken op taal, structuur en inhoud + APA-controle
  • Laagste tarief
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding (goedkoop)
  • Mogelijkheid voor nakijken en scriptiebegeleiding
  • Hulp bij statistiek

Vergeleken met concurrenten biedt Scriptium de meest complete en diepgaande scriptieservice die je je als student kunt wensen en die je kunt krijgen. Bij het nakijken wordt de mogelijkheid geboden om je beoordelings- en feedbackformulier te uploaden. Scriptium is uniek in de opzet van zijn dienst en helpt duizenden studenten per jaar met het behalen van hun diploma. 

http://www.scriptium.nl