DHZ website
Image default
Business

HRM-advies

U heeft HRM-advies nodig, anders zou u dit artikel niet lezen. Het zou natuurlijk kunnen dat u niet weet wat HRM-advies is, en daarom in dit artikel geïnteresseerd bent. Laten we dat dan even uitleggen. HRM-advies is advies op het gebied van human resource management. Dat is een sjieke Engelse term die iets betekent in de trant van: het beheer van menselijke productiemiddelen. In begrijpelijke woorden: HRM-advies is advies op het gebied van personeelszaken of personeelsbeleid. Wij bij Simpra bieden onze service aan in HRM-advies, personeelsadvies, personeelsbeleid en duurzaam personeelsbeleid. We hebben al enkele jaren ervaring in HRM-advies geven aan bedrijven en organisaties. Met ons team van specialisten op het gebied van HRM-advies hebben we al menig bedrijf en organisatie kunnen helpen bij meerdere cases. ‘Wat voor een cases?’ vraagt u zich misschien af. Dat zullen wij u uitleggen. Ga naar www.simpra.nl voor meer informatie over HRM Advies.

HRM-advies voor wat?

HRM-advies is nuttig voor vele soorten cases die te maken hebben met personeelszaken. Enkele voorbeelden van vragen of kwesties waar wij HRM-advies voor hebben gegeven zijn: HRM-advies voor de beloning van medewerkers; HRM-advies voor het in goede banen leiden van een fusering; een deskundige voor het afnemen van assessments en nog veel meer vraagstukken. Een van onze medewerkers, Patrick Eichelsheim, heeft al ruim dertig jaar HRM-advies ervaring en is daarom ook zeer gekwalificeerd voor geven van HRM-advies. Als u naar ons toekomt voor HRM-advies, kunnen wij u garanderen dat we zullen werken naar een duurzaam bedrijfsresultaat die de investering in HRM-advies naar verloop van tijd zal terugverdienen.

HRM-advies voor wie?

HRM-advies wordt door Patrick niet alleen gegeven aan ondernemers in het MKB, maar ook aan grote organisaties. Bij vraagstukken die op de grote schaal van een grote organisatie wordt er ingespeeld op de specifieke expertise van Patrick. Hij is namelijk ook gespecialiseerd in HRM-advies voor woningcorporaties, interim HR-management, duurzaam personeelsbeleid en de samenstelling van uw loongebouw. Simpra kan u voor alle zaken HRM-advies geven, ongeacht de grootte van de organisatie en de aard van de case. Arbeidsconflict, duurzamer personeelsbeleid, objectief personeelsadvies, we kunnen het allemaal. Bezoek ons op de website om erachter te komen waar wij u HRM-advies voor kunnen geven.