DHZ website
Image default
Business

iPhone 5s hoesje materiaal soorten

Sta je op het punt een iPhone 5s hoesje aan te schaffen, waar moet je dan eigenlijk op letten? Er zijn zoveel materiaal soorten dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet.  

iPhone 5s hoesje van leer

 

Een iPhone 5s hoesje van leer is altijd een goede keuze. Bij iPhoneHoesjes.nl hebben ze een zeer groot assortiment van leren hoesjes. Leer wordt gemaakt van de huid van een dier. Voor telefoonhoesjes wordt meestal koeienleer of schapenleer gebruikt. Leer gaat lang mee en beschermt heel erg goed tegen krassen en stoten. Een leren iPhone 5s hoesje geeft vaak ook een chique en duurzame uitstraling. Nadelen van leer kunnen wel zijn dat leren iPhone 5s hoesjes over het algemeen wat duurder zijn vanwege de materiaal kosten en dat het gevoelig is voor slijtage. Dit laatste hoeft natuurlijk geen nadeel te zijn want soms creëert zo’n versleten leer look juist een mooie klassieke look. www.ict-begegeleiders.nl  

 

Naast het echte koeienleer en schapenleer worden iPhone 5s hoesjes ook nog van ander leer gemaakt. Zo heb je bijvoorbeeld splitleer. Dit is echt leer maar in het productieproces is de huid over de lengte doormidden gesplit. Hierdoor is het hoesje wel wat goedkoper maar deze zal helaas ook sneller slijten. Ook heb je PU Leer. PU leer lijkt op echt leer maar is het niet, het is helemaal kunstmatig. Omdat dit materiaal in een fabriek wordt gemaakt kan de kwaliteit per iPhone 5s hoesje erg verschillen. Kenmerk van dit leer is de glanzende afwerking.

iPhone 5s hoesje van andere materialen

 

Behalve een groot scala aan leren iPhone 5s hoesjes zijn er bij iPhoneHoesjes.nl ook hoesjes verkrijgbaar van ander materiaal. Bijvoorbeeld TPU. Dit is een mix tussen plastic en zachte silicone. Het is flexibel materiaal waardoor het vaak wordt gebruikt voor de zogenaamde softcases. Dan heb je nog PC. Dit is de afkorting van polycarbonaat oftewel: plastic. Dit materiaal is stevig, hard en mooi glad. Het materiaal is niet duur en in principe slijtvast. Wel is het schade gevoelig aangezien het bij een val sneller breekt dan andere materialen. Tenslotte heb je bij iPhoneHoesjes.nl ook nog aluminium hoesjes. Dit is een zeer sterk en licht metaal. Deze hoesjes slijten bijna niet en zijn kras en stootvast. Welk materiaal je ook kiest, bij iPhoneHoesjes.nl vind je ze allemaal en voor een leuke prijs.