DHZ website
Image default
Aanbiedingen

Zonnepanelen plaatsen?

Wilt u zonnepanelen gaan plaatsen? Goede keuze! Als we allemaal samen stappen zetten richting een duurzamere levenswijze met duurzame energiebronnen, dan zal het ons in geen tijd lukken om te voldoen aan de klimaateisen die gesteld zijn voor het jaar 2050. Daarnaast is het ook een goed vooruitzicht om minder geld te hoeven uitgeven aan de energierekening, omdat de zonnen-energie ervoor zal zorgen dat een gedeelte van het energieverbruik overgenomen wordt. De zon gaat namelijk voor niets op, en daar kunt u goed gebruik van maken. 

Zonnepanelen van Veba

Zonnepanelen kunt u vrij gemakkelijk laten installeren op uw woning met Veba. De zon gaat nu wel voor niets op, maar het installeren van zonnepanelen kost uiteraard wel wat geld. Gelukkig kunt u bij ons eenvoudig laten berekenen in hoeveel tijd u uw investering kan terugverdienen met de verlaagde energiekosten met ons gratis opbrengstrapport. Dit rapport is volledig vrijblijvend, en u kunt het dus gebruiken om te zien of het voor u het waard is om de investering in zonnepanelen te doen. Wij maken hiervoor een uitgebreide berekening die volledig is gebaseerd op uw situatie, waarbij een heleboel essentiële aspecten in acht worden genomen. U krijgt hiermee direct inzicht in de terugverdientijd, en kunt deze informatie meenemen in uw beslissing. Wanneer u tevreden bent, kunt u gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen! Meer over Veba Zonnepanelen vind je hier.

Veba, voor u 

Veba is er voor u om het proces van zonnepanelen laten installeren zo makkelijk mogelijk te laten gaan. Daarnaast zijn we er ook voor u om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen naar behoren blijven werken. Wanneer u een investering doet, wilt u natuurlijk wel dat de tijd om het terug te verdienen niet afhangt van panelen die plotseling kapot gaan of minder optimaal werken. Daarom monitoren we met Zonnegarant uw zonnepanelen, zodat uw opbrengst gegarandeerd is. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, wij leveren enkel en alleen kwalitatieve zonnepanelen met een minimale fabrieksgarantie van 15 jaar. Bovendien hanteert Veba een rendementsgarantie op al onze panelen, zodat u gegarandeerd resultaat zal halen met uw invetsering.