DHZ website
Image default
Business

Aantrekkelijke Iphone 6

Aantrekkelijke Iphone 6

Wanneer je een Iphone 6 van hoge kwaliteit wilt aanschaffen, dan kan je het beste kiezen voor de refurbished Iphone 6. Deze telefoon is compleet nagekeken op eventuele schade en helemaal gereinigd. Je telefoon is dus zo goed als nieuw. Het is dan ook zeker niet het geval dat de refurbished Iphone 6 van minder goede kwaliteit is dan een nieuwe Iphone 6. Je telefoon is bovendien verzekerd en is heel snel in het gebruik. Ook past de Iphone 6 makkelijk in je broekzak en bevat deze telefoon een Touch ID vingerscanner wat heel praktisch kan zijn. De refurbished Iphone 6 is niet voor niets erg gewild bij vele telefoongebruikers. De telefoon is te krijgen in diverse kleuren en heeft nagenoeg dezelfde specificaties als een nieuwe versie van de Iphone 6. Waarom zou je nog een nieuwe Iphone 6 kopen, de refurbished Iphone 6 is van nagenoeg dezelfde kwaliteit én goedkoper.  

Voor de aanschaf

De refurbished iphone 6 wordt van tevoren tot in alle details gecheckt en de telefoon bevat de nieuwste software. Het beeldscherm is van hoge kwaliteit en zo goed als nieuw. De refurbished Iphone is zeker een apparaat van de hoogste kwaliteit en tegelijkertijd is de refurbished Iphone 6 voordeliger dan een nieuwe Iphone. De telefoon is te bestellen in diverse kleuren, namelijk zilver, spacegrijs en goud. Je kunt helemaal zelf het design uitkiezen zodat je precies het design hebt wat het beste bij jou past.

Tools van de refurbished Iphone 6

De telefoon heeft een Apple A8 chip, een processor van 14 GHz en nog veel meer. Ook heeft de telefoon namelijk een 8 megapixel camera die ervoor zorgt dat jouw foto’s en video’s van zeer hoge kwaliteit zijn. Je kunt ze makkelijk terugzien op het beeldscherm (4,7 inch) met full-HD resolutie. Maak je graag veel foto’s en video’s? Met deze telefoon weet je zeker dat je genoeg opslagruimte hebt. Je kan een keuze maken tussen een opslagcapaciteit van 16 GB, 64 GB en 128 GB én je kan je geheugen uitbreiden met iCloud. Daarnaast wordt de refurbished Iphone 6 simlockvrij geleverd.  Het is dan ook mogelijk om simkaarten van elke telecomaanbieder in jouw telefoon te integreren.

De refurbished Iphone 6 voor jou

De accu van een refurbished Iphone 6 gaat lang mee en heeft een behoorlijke capaciteit van 1810 mAh, waardoor je maar liefst een stand-by tijd hebt van 250 uur. Ook heb je een spreektijd van 14 uur. Aangenaam, makkelijk en voordelig! Wil jij ervan op aankunnen dat je lang achter kunt werken of je iPhone kunt gebruiken? Dat kan zeker met de accu van de refurbished iPhone 6. De accu gaat lang mee en zorgt voor veel comfort en gemak. Daardoor zul je minder stress ervaren en is je telefoon prettig in het gebruik. Je ontvangt dus ontzettend veel voordeel als je kiest voor de refurbished iPhone 6. Niet alleen betaal je minder, je krijgt er ook heel veel voor terug.