DHZ website
Image default
Business

Laptop uitzoeken

Een laptop, iedereen heeft er tegenwoordig wel één nodig. Al is het niet voor je werk dan wel voor school. Er zijn veel verschillende soorten laptops met allemaal weer verschillende eigenschappen. Hoe weet je nou welke laptop bij jou past? Het is vaak zo dat je bepaalde eigenschappen van een laptop wilt hebben, maar dat die dan weer niet alle gewenste eigenschappen heeft. Om echt de perfecte laptop te vinden, kan je het best een laptop op maat laten maken. Zo kan je je eigen laptop zelf samen stellen, zodat deze geheel naar wens is.

Zelf samen stellen
Je kan bij een laptop winkel soms zelf je laptop samenstellen. Door zelf je laptop samen te stellen kan je zelf kiezen welke hoeveelheid opslag je wilt. Zit je bijvoorbeeld heel veel op je laptop en moet je ontzettend veel bestanden opslaan? Dan kan je gaan voor een grotere opslag. Zit je heel weinig op je laptop en sla je weinig op? Dan kan je gaan voor een kleine hoeveelheid opslag. Je kan zelf ook de gewenste processor en werkgeheugenmodule kiezen. Nu kun je dus echt iets unieks samenstellen. Neem als voorbeeld een laptop die je kan samenstellen van 32 GB werkgeheugen, of zelfs eentje met 64 GB RAM. Een ander voorbeeld is een laptop met 2 TB SSD of misschien zelfs eentje van 4 TB SSD.

Besturingssystemen
Vrijwel alle laptops worden geleverd met een windows systeem, maar wat nou als je dit niet wilt. Stel nou dat je een laptop wilt met een linux systeem? Nou dat kan! Je kan die besturingssystemen gebruiken bij dual-boor-laptops. Bij het opstarten kies je simpelweg welk besturingssysteem je wilt. Dit is geheel zonder extra kosten bij het samen stellen van je laptop. Heb je dus grote moeite met het vinden van de juiste laptop? Stop dan met zoeken en stel zelf je ideale laptop samen.

http://laptopzelfsamenstellen.nl

Gerelateerde artikelen

Met de vaste hengel op witvis vissen

Waardevol in een bedrijf

Teveel spullen? Ideaal voor een opslagruimte in Delft