DHZ website
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar een Oral-B DUO set?

Ondanks dat de meeste mensen allang al over zijn op elektrisch tandenpoetsen (en ook niet meer terug willen), is er altijd een kleine minderheid die hun tanden nog poetsen met de ouderwetse handtandenborstel. Als u een van die mensen bent, is de kans heel groot dat de tandarts na een controle kon raden dat u nog met een handtandenborstel uw tanden poetste. Naast alle adviezen die men normaliter meekrijgt (goed flossen, raggen, de uithoeken van de kwadranten bij het poetsen niet overslaan, een deel van het tandvlees meenemen tijdens het poetsen), heeft de tandarts u ongetwijfeld ook een elektrische tandenborstel aangeraden. Niet zomaar een elektrische tandenborstel, maar een tandenborstel van kwaliteit, met meerdere effectief gebleken standaard poetsprogramma’s en een minimaal aantal rotaties. Het is inmiddels wel duidelijk dat een gebitsreiniging met een (erkende) elektrische tandenborstel qua grondigheid niet te vergelijken is met de zorgvuldige bewegingen die de ‘handborstel’ over het gebit maakt.

Oral-B

Oral-B is veruit de bekendste producent van elektrische tandenborstels van kwaliteit. Het voldoet altijd aan een minimaal rotaties. Daarbij bestaan er diverse opzetstukken die allen net even iets anders doen voor het gebit. Helemaal handig is dat Oral-B zelfs een app ontwikkeld heeft waarin men kan monitoren hoe goed men poetst. Ook kan men een zogenaamd ‘poetsprogramma’ instellen, bijvoorbeeld een programma voor als u wat wittere tanden zou willen hebben of voor als u gevoelige tanden heeft. Ook wordt men dan geadviseerd welk opzetstuk het handigste is.

Duopack

Waarom zou u toch twee elektrische tandenborstels willen kopen? Die elektrische tandenborstels van Oral-B zijn immers hartstikke duurzaam en gaan jarenlang mee. Toch is er veel vraag naar. Partners blijken niet graag dezelfde elektrische tandenborstel te gebruiken omdat ze niet goed kunnen bijhouden wiens opzetstuk nu op het apparaat zit. Daardoor kan u gemakkelijk met andermans borstel uw tanden poetsen en dat is niet aan te raden. Maar zelfs de mensen die alleenstaand zijn, hebben heel graag een Oral-B DUO set. Hoevaak komt het wel niet voor dat u op het punt staat om uw tanden te poetsen en dat net de batterij op is? Dan moet je maar geluk hebben als je ergens nog een kleine, uitklapbare handtandenborstel hebt, waar je al jaren niet meer mee gepoetst hebt. Het kan heel fijn zijn, om altijd een in de oplader te hebben staan en er altijd een bij de hand te hebben. Dan kan men tenminste altijd elektrisch poetsen. Daarnaast spreekt het uiteraard voor zich dat je met twee tandenborstels ook twee keer zolang vooruit kan in de toekomst.

Daarom biedt Oral-B een duopoack van elektrische tandenborstels aan, tegen een vriendelijke prijs. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod op onze website.

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/duo-sets-elektrische-tandenborstel/oral-b-duo-sets/