DHZ website
Image default
Dienstverlening

Vier situaties waarbij Shiatsu u kan helpen

Shiatsu is een veelzijdige vorm van lichaamstherapie. Het heeft vele voordelen. Ten eerste is het ontspannend, aangezien er middels een massage drukpunten in uw lijf worden ge(her)activeerd. Daarnaast kan het een bijdrage leveren aan het genezingsproces, of uw klacht nu fysiek of mentaal is. Ook pijnverlichting is een groot onderdeel van deze vorm van therapie. Bij welke klachten kan Shiatsu therapie en een therapeut zoals bijvoorbeeld Maria van der Sar in de provincie Noord-Brabant, in de buurt van Tilburg u het beste helpen?

Hoofdpijn en Shiatsu therapie

Het kan zijn dat u tijdens sommige periodes meer last heeft van hoofdpijn en/of migraine dan gemiddeld. Soms is hier een aanwijsbare reden voor. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een bril nodig heeft omdat u minder scherp ziet. Maar als de reden niet aanwijsbaar is, kan Shiatsu therapie u helpen om van deze pijn af te komen.

Stress

Soms hebben we in ons leven even stress. Misschien moet u een grote presentatie geven of heeft u een belangrijke meeting met een klant. In zulke gevallen zijn zenuwen niet meer dan normaal. Echter kan te veel stress een negatieve impact hebben op uw lijf. In dat geval kan deze vorm van therapie helpen stress te verlichten of helemaal weg te nemen.

Slapeloosheid

Ineens vat u de slaap niet meer, wat u ook doet. Soms zijn hier verklaarbare redenen voor (stress, zenuwen), maar andere keren juist niet. Slapeloosheid maakt u weerbaarder voor andere kwalen en is niet goed voor uw humeur. Deze vorm van therapie kan u helpen om de slaap weer te hervinden.

Chronische klachten

Shiatsu is geen wondermiddel. Deze vorm van therapie komt niet met de garantie dat het alle klachten geneest. Wel kan het een bijdrage leveren aan het genezingsproces en pijn verlichten. Zo ook bij chronische aandoeningen. Bij langdurige klachten kan het verzachten van de pijn een hoop waard zijn. Therapeuten zoals Maria van der Sar in Tilburg, Noord-Brabant kunnen u hierbij helpen.

https://www.mariavandersar.nl/