DHZ website
Image default
Business

De mannen van loodgieter-apeldoorn.nl hebben mij goed geholpen

Dankzij de hulp van https://loodgieter-apeldoorn.nl/ heb ik mijn badkamer kunnen realiseren zoals ik dat wilden. Ik had namelijk een mooie badkamer laten uitzoeken bij een bepaalde winkel. Maar ze hadden mij niet verteld dat zij niet de badkamer kwamen installeren bij ons. Wij moesten zelf iemand regelen die dit kon doen. Dit vonden we in het begin belachelijk en hebben meteen een klacht ingediend bij het bedrijf. Maar dat hielp nog steeds niet bij het feit dat we iemand nodig hadden om onze badkamer te installeren. 

Bij loodgieter-apeldoorn.nl snelle en goede hulp

Gelukkig kende ik iemand van loodgieter-apeldoorn.nl die ons goed kon helpen met deze klus. Ik had snel contact opgenomen met het bedrijf en legde mijn situatie uit. Ze snapte meteen waar we het over hadden en wisten zelfs bij welk bedrijf ze moesten zijn hiervoor. Nadat hun ook geïnformeerd waren, konden we een datum prikken wanneer ze de badkamer zouden installeren voor gebruik. Zij waren erg flexibel met data en we konden van alles aangeven, de datum, de tijd en hoe en wat. Nu was het hopen dat alles volgens de planning zou gaan en niets mis gaat.

Geen problemen meer

De dag van de installatie waren de loodgieters ruim van te voren aanwezig en hebben we nog een goed gesprek kunnen voeren, voordat ze aan de slag gingen. Terwijl ze aan de slag gingen konden wij rustig onze eigen dingen doen, omdat wij niet veel voor hen konden betekenen. We hadden wel wat koffie en koek neergelegd als ze honger zouden krijgen. Na een flinke paar uur werken hadden ze alles gedaan wat ze konden doen. Alleen een van de slangen die ze gebruikte was kapot gegaan, dus ze kwamen nog een keertje terug om deze gratis te installeren. We hebben nu eindelijk onze volledige badkamer met de hulp van de loodgieters.

Contact

Bent u benieuwd naar de diensten die dit bedrijf voor u kan regelen? bekijk dan eens de website www.loodgieter-apeldoorn.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die zij kunnen doen wat te maken heeft met het loodgieter vakmanschap.

Gerelateerde artikelen

Een touringcar huren van Noot

Online winkelen bij inbouwledspots.nl

Etiketten op rol kopen