DHZ website
Image default
Business

Objectbeveiliging van Secret Security Service

Eén van de diensten die wij aanbieden bij Secret Security Service is objectbeveiliging. Hierbij moet u denken aan het beveiligen van een bepaald object. Dit doen wij door middel van diverse controle rondes en is één van onze taken het signaleren van onregelmatigheden. Zo wordt het object goed in de gaten gehouden en proberen wij diefstal of schade uit te sluiten. Met dit type beveiliging kunt u ervoor zorgen dat diefstal voorkomen wordt bij bijvoorbeeld uw zaak. Wij vinden het belangrijk om u, uw werknemers en uw bezoekers een veilig gevoel te geven wanneer zij in of rondom de zaak aanwezig zijn. Bovendien ogen al onze beveiligers zeer professioneel en geven prioriteit aan persoonlijk contact met de klant. Ook kunt u rekenen op flexibiliteit en deskundigheid. 

Persoonlijke objectbeveiliging

Als u kiest voor objectbeveiliging van Secret Security Service dan kiest u voor een persoonlijke objectbeveiliging. Wij noemen dit ook wel ‘beveiliging op maat’. U merkt dat de beveiliging persoonlijk is doordat onze beveiligers de instructies vanuit de opdrachtgever concreet opvolgen en eventuele risico’s direct doorgeven zodat de opdrachtgever weet wat er gaande is. Ook wordt u zo meegenomen in het proces en kunt u de situatie beter begrijpen. Naast het signaleren van onregelmatigheden, zorgen wij er ook voor dat alle bezoekers geregistreerd en handelen wij diverse administratieve taken af. Ook houden wij controle rondes, brand rondes en sluitrondes om alles dubbel te controleren. Alle beveiligers hebben een gerichte opleiding gehad zodat zij uw veiligheid in en rondom uw zaak kunnen waarborgen. 

Horecabeveiliging van Secret Security Service

Ook kunt u bij Secret Security Service terecht voor horecabeveiliging of vele andere beveiligingsdiensten. Door horecabeveiliging in te schakelen zorgt u ervoor dat uw gasten een fijne avond hebben zonder het gevoel te hebben dat zij zich niet veilig kunnen voelen. De beveiligers dienen in dit geval als gastheer en houden toezicht om iedereen een onbezorgde avond te kunnen bezorgen. Naast restaurants staan wij uiteraard ook klaar voor eigenaren van cafés, hotels of discotheken. 

Wilt u graag beveiliging inhuren? Bekijk dan al onze diensten en bijbehorende informatie op onze website.