DHZ website
Image default
Business

Bewindvoering in Veenendaal heeft mij echt geholpen!

Ik heb hulp aangevraagd voor bewindvoering in Veenendaal. Ik merkte dat het de laatste tijd niet meer zo goed ging met het bijhouden van mijn financiële zaken. Al zelf ben ik slecht in administratie regelen en al die dingen en nu was het alleen maar erger geworden. Toen ik merkte dat dit gebeurde, moest ik er iets aan doen. Ik zocht hulp bij het regelen van mijn financiën.

Bewindvoering uit Veenendaal mijn redding?

Ik heb op het internet gezocht naar bewindvoering in de omgeving van Veenendaal en kwam snel op de website van Prio Bewindvoering uit. Na een stuk lezen over hun diensten en service, wou ik het met hen proberen. Dus ik nam contact met ze op en we gingen samen een afspraak maken voor bij mij thuis. Daar zouden we alles bespreken. Op de dag van de afspraak kwam er iemand langs van Priobewindvoering. We begonnen te praten over mijn financiën en ze wouden mij heel graag helpen hierin. Ik had ook een goed gevoel bij het gesprek dat zij mij echt zouden gaan helpen. Ze vertelde over het openen van 3 nieuwe rekeningen bij de ING. Deze hadden ze nodig om mij te helpen. Ik ging hiermee akkoord en we hadden nog een leuk gesprek. Daarna ging ze weg en zou ze mijn financiën regelen. Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat.

Hoe gaat het nu?

Nu een paar maanden verder en het gaat super goed! Ik hield natuurlijk mijn rekeningen in de gaten om te kijken wat ze ermee deden, maar dat ging allemaal goed. Ook gaven ze vaak een update hoe het ervoor stond met alles en dat is erg prettig om te weten. Ik wil hiervoor hun bedanken voor hun geweldig hulp tot nu toe! Ik denk dat ik zonder jullie echt een potje van had gemaakt.

Contact met Priobewindvoering

Wilt u ook meer grip op u geldzaken? Bekijk dan de website van Priobewindvoering voor meer informatie over het bedrijf, de werkwijze en wat zij voor u kunnen betekenen. Hopelijk kan Priobewindvoering samen met u iets betekenen voor uw financiën.