DHZ website
Image default
Business

Bij Boeken-drukken.com is een boek gemakkelijk en snel gedrukt!

Als u gemakkelijk een boek online wilt laten drukken, raad ik het aan om dat bij boeken-drukken.com te laten doen. Zij hebben de ervaring en de kennis om uw boek zo zorgvuldig en mooi te laten drukken. Ik kan het weten wat ik heb ervaring met dit bedrijf en ik ben zeer positief over hen!

Boeken-drukken.com was helemaal nieuw voor mij

Ik had zelf nog nooit van boeken-drukken.com gehoord, tot dat mijn goede vriend ermee kwam. De reden waarom ik boeken moest laten drukken was voor een speciaal project waarmee ik bezig was. Hiervoor moesten we voor een klant iets maken in de richting van een boek en deze laten drukken. We hadden maar een klein budget daarvoor dus bij de grotere bedrijven konden we niet terecht. Gelukkig kwam dus mijn goede vriend met boeken-drukken.com! Daar konden we online snel en simpel alles regelen. De reviews die de website had ontvangen waren ook erg goed. Dus besloten we een offerte aan te vragen voor het drukken van de speciale boeken voor de klant. Bij de offerte konden we ook kiezen of we een proefdruk wilde voordat ze alle boeken in een keer gingen drukken. Daar hadden we voor gekozen!

Beste service die ik ooit heb gehad!

De offerte voor het laten drukken van de boeken kwam binnen 3 dagen al via de mail binnen. Ik keek naar de offerte en kreeg meteen een glimlach op mijn gezicht! Het was precies binnen budget en we kregen er veel meer voor dan we hadden verwacht. Nadat ik het nog een keer had gecontroleerd, stuurde ik de offerte naar de klant en die ging akkoord met de prijs. Ik gaf aan boeken-drukken.com door dat hun de opdracht hadden gekregen en dat ze aan het werk mochten. Na ongeveer 5 werkdagen kregen we de proefdruk doorgestuurd en hij zag er top uit! Ik kon helemaal niks aanmerken en heb het een go gegeven! Wat een top service heb ik gehad! Ik doe zeker vaker met hen zaken als dat kan!

Wilt u meer weten over het bedrijf? Bekijk dan de volledige website op www.boeken-drukken.com.