DHZ website
Image default
Business

De ideale NIU N1S scooter haalt u bij Polderscooter.nl!

Wanneer u interesse heeft in een elektrische scooter, is de NIU N1S de beste keuze. Deze scooter staat garant voor groot bereik van 50-70 km en is de batterij makkelijk binnen 7 uur op te laden. De NIU N1S scooter kan dienen om u van A naar B te brengen, maar is ook ideaal vanwege het grote zadel en de wendbaarheid om een stad te verkennen. Het technologische dashboard van de NIU N1S is een musthave voor de scooterfanaat. Op dit dashboard worden onder andere drie snelheidsstanden, cruise control, parkeermodus en een GPS-tracking alarm aangeboden. Bovendien ziet de scooter er elegant en perfect afgewerkt uit. 

De app van NIU N1S

Naast de scooter kunt u ook gebruik maken van de NIU app. Via deze app kan u de real-time status van de NIU N1S in de gaten houden. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de accuduur, recente ritten, updates met betrekking tot mogelijke defecten en de gebruikershandleiding worden weergeven. Naast al deze mogelijkheden biedt de NIU N1S ook een anti-diefstal systeem wat u de veiligheid garandeert. In het geval dat u scooter desondanks toch wordt gestolen, kunt u de scooter makkelijk volgen via het traceersysteem van de app. Dit maakt dat de technologie en veiligheid van uw scooter centraal staan.

Het vakmanschap van NIU

De NIU N1S scooter is onderdeel van de N-Series scooters van NIU. Door het vakmanschap is de perfect afgewerkte NIU N1S scooter gecreëerd met genoeg technologische snufjes. Deze technologische snufjes komen tot stand door de vele aandacht die wordt besteed aan de techniek, die zich zowel aan de binnen- als de buitenkant bevindt. Tenslotte biedt NIU u als koper of huurder een garantie aan van twee jaar voor de Lithium-ion accu en de onderdelen. Als geregistreerde bij NIU kunt u simpel via de app zien naar welk onderhoudscentrum de scooter kan worden gebracht bij defecten. 

Heeft u interesse in het kopen of leasen van de NIU N1S scooter? Kijk dan op de website of kom gerust langs in Dronten!