DHZ website
Image default
Groothandel

Dit is dé kaashandelaar met de juiste eigenschappen

Een goede kaashandelaar heeft een aantal eigenschappen. Niet alleen worden alleen kazen verkocht die van goede kwaliteit zijn, er is ook passie voor het vak en enthousiasme voor zuivelproducten. Bij Intercheese Holland, dé groothandel van kaas in Nederland, komen deze eigenschappen bij elkaar. Met een enthousiast team wordt hier gewerkt aan de beste service, innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De beste zuivelproducten worden hier met liefde verzameld om klanten blij te maken met een lekker stuk kaas. Bent u benieuwd naar het assortiment? Hieronder wordt het voor u op een rij gezet.

Tientallen kaassoorten bij deze groothandel van kaas in Nederland

Intercheese Holland is een kaashandelaar met tientallen jaren ervaring. Sinds 1959 wordt het vak met liefde en passie uitgevoerd en worden de beste zuivelproducten geleverd. Diverse merken worden hier verkocht, wat resulteert in tientallen verschillende varianten. Bent u op zoek naar een speciaal merk? Grote kans dat u het bij deze groothandel van kaas in Nederland vindt. Merken als Exellentia, Kavital, Maasdam en Molenwiek gaan hier geregeld over de online toonbank. Daarnaast zijn diverse buitenlandse kazen beschikbaar, waarbij gedacht kan worden aan blauwader kaas, (half)harde, gewassen en witte korstkazen. Maar ook verse kazen als mozzarella, feta en mascarpone ontbreken niet.

Cadeautip: ontwikkel uw eigen kaas voor een bijzondere gelegenheid

Naast de eigen merken van de kaashandelaar is het mogelijk om samen met u, de klant, een zuivelproduct te ontwikkelen. Denk mee over de smaak die u lekker vindt, een eigen naam, kleur en etiket, en uw eigen kaas is geboren. Een bijzonder cadeau voor een speciale gelegenheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze groothandel van kaas in Nederland? Op de website staan deze uitgebreid beschreven. Tevens kunt u daar uw bestelling doen. Heeft u vragen? Bel of e-mail een medewerker en u wordt enthousiast te woord gestaan. Bij Intercheese Holland vindt u de beste kaas voor elke gelegenheid.