DHZ website
Image default
Business

Een 24V acculader kopen

U wilt een 24V acculader kopen. Waar kunt u dat het beste doen? Wist u dat de beste plek om een 24V acculader te kopen bij tbs electronics is? Bij ons kunt u namelijk niet alleen een 24V acculader kopen, maar ook andere voltages voor acculaders! We hebben een ruim aanbod in acculaders, dus wanneer u op zoek bent naar een 24V acculader of een andere acculader, dan bent u hier aan het goede adres! Het fijne aan een 24V acculader van tbs electronics is dat ze niet alleen volledig programmeerbaar zijn, maar ook nog eens volledig automatisch! Bovendien krijgt u bij de bestelling van een 24V acculader ook geavanceerde laadalgoritmen die een lange levensduur verzekeren.

De voordelen van een 24V acculader van tbs electronics

We hebben al een paar voordelen van een 24V acculader verteld, maar er zijn nog veel meer dan alleen deze voordelen. Een 24V acculader van TBS Electronics is namelijk compatibel met alle lood en LiFePo4 gebaseerde batterijen, er is dus een hele kleine kans dat onze 24V acculader incompatibel is met uw batterij. Er kunnen zelfs tot 6 units parallel geschakeld worden met onze 24V acculader, zodat er 6 dingen tegelijkertijd opgeladen worden. Dat is pas efficiëntie! Laadstroom niveaus zijn ineens mogelijk tot wel 540A.

Het innovatieve karakter van een 24V acculader van tbs electronics

Wat maakt een 24V acculader zo’n goede acculader? Dat komt doordat onze 24V acculader nieuwe vermogens-omzettingstechnieken combineert, en gemaakt is van de best beschikbare onderdelen. Door gebruik te maken van onze jarenlange kennis van vermogenselektronica en accu technologieën, hebben we een 24V acculader ontwikkeld die superieur is ten opzichte van andere acculaders. We hebben onze 24V acculader ontwikkeld zodat het presteert in de meest uitdagende omgevingen. Het product is een 24V acculader die met actieve gelijkrichters voor een hoog rendement zorgt, wat uiteindelijk een duurzame 24V acculader als resultaat heeft die zeer energiezuinig is. Temperatuurcompensatie leidt tot een 24V acculader die ontzettend lang meegaat, een goede investering dus. Wanneer alle andere apparaten kapot gaan, zal onze 24V acculader nog steeds werken en u trouw bijstaan.