DHZ website
Image default
Business

FUE haarkliniek in Turkije

 

Wilt u af van kaalheid of wenst u een vollere baard? In een FUE haarkliniek in Turkije kunt de haarbehandeling krijgen die u wenst. Daarbij kan Globalhair.nl u helpen met het maken van de goedkoopste beslissing wat betreft haartransplantaties. De FUE methode heet ook wel Follicle Unit Extraction. Het is een zeer handige techniek die, in tegenstelling tot de FUT, wat staat voor Follicle Unit Transplant, voor zeer weinig letsel zorgt. Alleen de kleine incisies die gemaakt worden om de grafts te onttrekken zijn de enige ingreep.

Laat daarom bij Global Hair uw haren transplanteren en zorg voor een mooie look. Zelfs voor wenkbrauwen hebben we een speciale haarimplantatie waar u van gebruik kunt maken. Als u dus het kaal worden wilt remmen, een mooie baard wilt of dat u graag uw wenkbrauwen voller wilt hebben dan kunt u bij onze goedkope Turkse haarklinieken terecht.

Goedkope haartransplantaties

Indien u een goedkope haartransplantatie wilt in een FUT of FUE haarkliniek in Turkije dan zit u bij Global Hair helemaal goed. We bieden haarimplantaties van 1500 tot 3000 grafts vanaf €1900,-. Als u dus uw haren wilt laten implanteren doe dat dan bij onze gespecialiseerde en geregistreerde ISHRS haarchirurgen. Zo’n haarspecialist uit een Turkse kliniek kan op betrouwbare wijze uw hoofdhaar transplanteren. U krijgt bij Globalhair.nl dus een goedkope haarbehandeling in een kliniek in Turkije die tevens professioneel is. Er wordt dan gebruik gemaakt van de FUE of de FUT methode voor haartransplantaties waarna u een PRP plasmabehandeling krijgt wat de haargroei stimuleert.

Degelijke haarbehandelingen

In een Turkse FUE en FUT haarkliniek in Turkije kunt u allerlei degelijke haarbehandelingen krijgen. Zo kan Global Hair u een haartransplantatie aanbieden waarbij uw kaalheid wordt aangepakt. Maar het is tevens een optie om voor wenkbrauwtransplantatie of voor onder andere baardtransplantatie te kiezen. Zo zijn er verschillende behandelingen om uw haren te transplanteren in een Turkse haarkliniek.