DHZ website
Image default
Business

Hebben: deze Sonos producten zijn echte aanraders!

Ben je op zoek naar kwalitatieve draadloze audioapparatuur? Dan wil je natuurlijk wel het beste van het beste. Sonos is de marktleider op het gebied van multi room systeem en heeft diverse producten in het aanbod waarmee je een ultieme geluidservaring kunt verwezenlijken. In deze blog lichten we drie producten uit die je absoluut in huis moet hebben.

Waarom kiezen voor Sonos?

Voordat we onze favoriete producten uitlichten, vertellen we je eerst graag de voordelen van Sonos. Zo is de apparatuur van Sonos erg gebruiksvriendelijk. Voor het installeren en het bedienen van Sonos hoef je geen techneut te zijn: iedereen kan het! Daarnaast kun je uitgaan van een hoogwaardige audiokwaliteit en ziet het design er ook nog eens fantastisch uit. Genoeg pluspunten, nietwaar? Tijd om onze favoriete producten uit te lichten.

Sonos Beam

Eén van onze favoriete producten is Sonos Beam. Dit is een soundbar en slimme speaker in één waarmee je topkwaliteit audio kunt afspelen. Een groot pluspunt van deze speaker is dat je deze via Voice control kunt bedienen. Ga dus lekker achteruit in je stoel liggen, terwijl je deze soundbar en speaker kunt bedienen. Sonos Beam is maar 65,1 cm lang en dankzij het compacte model steekt deze dus niet over de rand van je meubel heen. Hoe handig is dat?!

Sonos Play 1

Een ander topproduct van Sonos is de Sonos Play 1. Dit is een speaker die je écht in je huis moet hebben. Geniet van diep, kristalhelder geluid en dat vanuit een compacte speaker. Deze luidspreker staat bekend om het prachtige en cleane design. Wil je graag genieten in twee kamers van je muziek? Kies dan voor de Sonos Play 1 Stereo Pack. Dit zijn twee drivers op maat met speciale versterkers.

Bestellen maar

Na het lezen van deze blog is het tijd om je bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen over één van de producten? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Wifimedia. Bij de producten staat uitgebreide productinformatie en als je nog aanvullende vragen hebt dan kun je altijd contact opnemen met één van de specialisten.

https://www.wifimedia.eu/nl/