DHZ website
Image default
Business

Hoeve Kindergoed: unieke trouwlocatie in Ermelo

Hoeve Kindergoed is de ideale trouwlocatie in Ermelo voor wie een onvergetelijke bruiloft wil. Deze oude boerderij in het midden van het land heeft alles wat u nodig heeft: een geweldige omgeving binnen en buiten, centrale locatie, eigen catering en de mogelijkheid tot overnachten voor of na de bruiloft. Hoeve Kindergoed heeft hiervoor comfortabele slaapkamers en een camping. Bijzonder aan deze trouwlocatie is dat u kunt trouwen op het terras in de boomgaard. Als dat geen goed begin van uw huwelijk is?

Geef uw bruiloft zelf vorm op deze trouwlocatie in Ermelo

Bij Hoeve Kindergoed heeft u alle vrijheid om uw bruiloft vorm te geven zoals u dat wenst. Op deze trouwlocatie doen ze niet aan standaard pakketten. U beslist onder andere zelf welke hapjes en drankjes u uw gasten voorschotelt. Als u wilt denken de eigenaren van Hoeve Kindergoed graag met u mee over de aankleding, de catering en logistiek van uw speciale trouwdag.

U kunt op Hoeve Kindergoed in alle seizoen trouwen, want er is naast het terras ook een grote feestzaal met podium en bar. Op uw huwelijksdag staan alle faciliteiten volledig tot uw beschikking. Samen met de vrijheid om uw eigen bruiloft naar wens vorm te geven maakt dat Hoeve Kindergoed tot een van de allermooiste trouwlocaties in Ermelo en omgeving.

Benieuwd naar hoe uw bruiloft op Hoeve Kindergoed eruit kan zien? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.