DHZ website
Image default
Business

Je hijs- en hefapparatuur laten keuren bij EKH.nl

Wanneer je veel gebruik maakt van hijs- en hefapparatuur moet je deze laten keuren, dit kan bijvoorbeeld bij EKH.nl. De keuring zorgt ervoor dat je bewijs hebt dat je de veiligheid ten alle tijden goed hebt gewaarborgd voor je medewerkers. Uiteraard is het bewijs goed om te hebben, maar wil je ook niet dat er ongevallen gebeuren doordat je apparatuur niet meer goed werkt. Bij EKH.nl kan je het apparatuur vakkundig laten keuren. Omdat dit keuringsbedrijf bekend is in het vakgebied, zal het bewijs van de veiligheidskeuring dan ook beter zijn, dan wanneer een willekeurig keuringsbedrijf de apparaten komt keuren. De vakkundige medewerkers van dit bedrijf zijn elf ook gecertificeerd en daarmee kunnen zij aantonen dat zij ook een deskundige zijn in dit vak.

EKH.nl is bekend in de branche

EKH.nl is bekend met de actuele wet- en regelgeving van de branche en eet dan ook goed waar er tijdens de keuring op gelet moet worden. Aan de hand van de nieuwste wetten en regels wordt er een keuringsplan opgesteld waardoor de keuring aan alle eisen zal voldoen. Wanneer je een controle krijgt voor de apparaten waar je werkzaam mee bent, kan dit dan op alle punten worden gecheckt en goedgekeurd.

Keuring uit laten voeren

Op de website van EKH.nl kun je alle bedrijven vinden die jouw apparatuur kunnen keuren. Door het hele land zijn de bedrijven verspreid, waardoor er altijd wel een keuring bij jou kan worden uitgevoerd op korte termijn. Wanneer je bedrijf niet geheel door de keuring komt, weet je op welke punten je de veiligheid nog meer kan verbeteren. Door dit inzicht te hebben weet je dat wanneer er een controle plaats vind je op alle punten zult slagen. Ook zorg je ervoor dat jij en je medewerkers in een veilige werkomgeving hun werk kunnen verrichten. Het werken met hef- en hijsapparatuur kan nogal gevaarlijk zijn end daarom is het belangrijk dat je er als bedrijf alles aan doet om te zorgen voor een goede veiligheid. Word lid van EKH.nl en laat je apparatuur snel controleren en waarborg hiermee de veiligheid van je bedrijf en je medewerkers.