DHZ website
Image default
Business

Kies je opslagruimte in Utrecht verstandig

Binnenkort kun je ook opslagruimte in Utrecht huren via Opslagman.nl. Om te bepalen hoe groot of hoe klein de opslagruimte moet zijn, kun je gebruik maken van de handige opslagcalculator die je op hun website vindt. Doen hoor.

Opslagruimte in Utrecht te klein?

Ik zag het namelijk als een uitdaging om al mijn spullen toch in de kleinste opslagruimte in Utrecht te kunnen krijgen. Ook al kan ik altijd voldoende vrije ruimte maken op bijvoorbeeld onze zolder waar je soms nog niet één stap kunt verzetten, het lukte me niet om alle spullen die ik tijdelijk wilde bergen in de kleinste opslagruimte te krijgen. Ondanks mijn persoonlijke efficiency moest ik toegeven en realistisch worden. Het was vervelend dat ik een laatste meubelstuk toch niet meer in de opslagruimte in Utrecht kwijt kon, maar dankzij de perfecte service, kon ik diezelfde dag nog gebruik maken van een iets grotere opslagruimte. Het betekende wel een paar uurtjes extra rommelen van de ene opslagruimte naar de andere, maar ja, had ik maar niet zo eigenwijs moeten zijn en zo slim geweest om de opslagcalculator te gebruiken. Je kunt overigens ook bij twijfel over de grootte van de te huren opslagruimte in Utrecht altijd even de verhuis experts van Opslagman benaderen. Zij staan je graag te woord met raad en daad. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

Belangrijk om te weten over opslagruimte in Utrecht

Als je voor het eerst een opslagruimte in Utrecht huurt, heb je vaak helemaal geen idee waar je aan moet denken bij het uitkiezen van een goede verhuurder van opslagruimte. Ga niet als een kip zonder kop over één nacht ijs, maar informeer je goed. Het is belangrijk dat je spullen, veilig staan. Het hele jaar door. Droog en vorstvrij is zeker aan te raden voor je kostbare spullen. Bij Opslagman worden alle ruimtes 24/7 beveiligd door middel van een toegangscontrole systeem en camerabewaking. Opslagman rekent je na de eerste maand, geen opzegtermijn aan. Dat is uiterst handig wanneer je nieuwe woning toch sneller dan verwacht wordt opgeleverd. Zo betaal je dus nooit te lang en te veel. Je kunt met de auto tot aan de deur komen. En je kunt altijd gratis gebruik maken van interne vervoersmiddelen. Je krijgt je eigen toegangscode, om tussen 06:00 uur en 23:00 uur je eigen opslagruimte in Utrecht te betreden