DHZ website
Image default
Business

Kom houten vloeren halen

Je bent net verhuisd, of in het proces van verhuizen en je moet een nieuwe vloer leggen, een houten vloer (klik hier voor houten vloeren) natuurlijk. Een houten vloer is de enige vloer die een warme, huiselijke uitstraling geeft. Geen enkele andere vloer geeft die gewilde sfeer. De meeste Nederlandse huishoudens hebben dan ook houten vloeren, dat zegt wat. Namelijk, dat houten vloeren de beste zijn, en de beste houten vloeren kan je bij Bax Houthandel halen. Bax Houthandel heeft al jaren ervaring met houten vloeren ontwerpen, leggen en onderhouden. We zijn makkelijk, snel en voordelig! Als je dus op zoek bent naar een fabrikant voor houten vloeren, dan moet je bij Bax zijn.

Waarom houten vloeren?

Houten vloeren zijn nou eenmaal de beste soort vloer die er bestaat. Al eeuwenlang gebruiken mensen hout als voornaamste materiaal in hun vloer. Hout is een betrouwbaar materiaal dat al eeuwenlang onze meubels en voeten ondersteunt in huis, verbreek niet de traditie! Houten vloeren zijn eenvoudig schoon te houden, hebben een unieke warme uitstraling die ontbreekt bij bijvoorbeeld tegels en laminaat én hebben ontzettend veel mogelijkheden voor het ontwerp. Houten vloeren zijn veelzijdig, geen enkele houten vloer is hetzelfde als een houten vloer in een ander huis. Het soort hout kan veranderd worden, het patroon waarin het gelegd wordt is variabel en de aantal mogelijke kleuren zijn eindeloos! Daarnaast kan je kiezen of jouw houten vloeren een rustieke uitstraling krijgt met hard eikenhout die ruw gesneden is, of juist een elegante soepele uitstraling die meeste huishoudens tegenwoordig hebben. De opties zijn eindeloos!

Vraag de offerte aan

Waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs bij Bax Houthandel om een offerte aan te vragen voor jouw houten vloeren. Houten vloeren voor in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of eetkamer, het maakt niet uit. Houten vloeren passen bij elk interieur. Met de vele verschillende mogelijkheden die houten vloeren hebben is het onmogelijk om een interieur te vinden die niet bij houten vloeren past. Je kunt er zelfs een uitdaging van maken: vindt een interieur die niet bij houten vloeren past. Het zal je niet lukken, dat garanderen we. Vraag de offerte aan!