Printen op alle ondergronden

Dhzwebsite

Door de ontwikkelde technologie die de afgelopen jaar heeft plaats gevonden resulteert dit eerdere keer tot een hogere resolutie. Het lukt de makers iedere keer opnieuw om de resolutie van camera’s te verbeteren waardoor het een haarscherp beeld geeft. Deze ontwikkeling heeft ook gevolgen voor het afdrukken van verpakkingen en afbeeldingen. De geprinte afbeeldingen zijn zo scherp dat het net lijkt alsof dat beeld werkelijkheid is. Op de markt zijn er verschillende aantallen printers gebracht en ieder printer beschikt over zijn eigen functionaliteit. Een folieprinter is er een daarvan en deze is geschikt om op folie te printen. Verder zijn er printers zoals de DOD printer,

De folieprinter wordt gebruikt om op folie te printen, denk hierbij aan etiketten en als verpakking. Er zijn veel producten die bijna niet te onderscheiden zijn en door de folieverpakking te printen onderscheidt je jouw product. Op een kwalitatief en snelle manier wordt er aan het product iets extra’s gecreëerd. Naast dat de folieprinter heb je de hot foil printer en die maakt het mogelijk om op de volgende ondergronden te printen; karton, papier, leer of textiel. Andere voordelen van deze printer zijn dat het voor een schitterend resultaat zorgt, de levensduur is lang en natuurlijke omstandigheden hebben geen invloed op de kwaliteit of schepte. De hot foil printer kan codeercodes op de verschillende ondergronden printen zodat de identiteit van een product achterhaalbaar blijft. Bij weersomstandigheden zoals regen zal de zichtbaarheid van de code niet beschadigt raken. Een THT printer is een uitvinding die ook heeft plaats gevonden, deze printer functioneert om een houdbaarheidsdatum op de verpakking van een product te printen. 

De ontwikkelingen op het gebied van technologie maken het mogelijk om op iedere ondergrond te kunnen printen. Het oude beeld van een printer is dat ze vastlopen en in een slechte kwaliteit printen. Er zijn zoveel soorten printers ontwikkelt dat de kwaliteit van printen wel hoog moet zijn om te kunnen concurreren met de andere printers. In het verleden was je al tevreden als je in het bezit was van een printer en in de huidige tijd wordt er door de mensen een hoge kwaliteit geëist.

http://www.kba-metronic.com/nl/