DHZ website
Image default
Business

Skischoenenopmaat.nl

Skischoenenopmaat.nl moet u bij zijn wanneer u geen last meer wilt hebben van slecht zittende skischoenen. U denkt misschien dat het niet nodig is, maar iedere vorm van pijn kan uiteindelijk resulteren in een langdurige pijn die niet meer zo snel weggaat, wanneer er niet iets aan gedaan wordt. Door skischoenen op maat te kopen heeft u nooit meer last van voetklachten bij het skiën. Hoe zorgen we ervoor dat de skischoenen exact op maat passen bij uw voeten? Onze gediplomeerde podoloog gaat voor u aan de slag, samen met gecertificeerde bootfitters. Deze vakmensen zorgen ervoor dat u echt geen last meer zal hebben van uw skischoenen. 

Wanneer skischoenenopmaat.nl?

Wanneer wordt het echt tijd om skischoenenopmaat.nl even te bezoeken en te zoeken naar skischoenen die op maat gemaakt zijn voor uw voeten. Simpel, wanneer u last heeft van branderige voorvoeten, een kramp onder de voetboog, doven of tintelende tenen, een kram in uw voorvoet of een beknelde kleine teen. Wanneer deze klachten u bekend voorkomen, wordt het tijd om van uw voetklachten af te komen, en daar helpen wij bij. Tijdens een afspraak in onze winkel werken we in zes stappen naar een pijnvrije vakantie voor u. 

De eerste drie stappen

De eerste stappen zijn waarschijnlijk voor de hand liggend, want het begint natuurlijk met een intake en voetanalyse, waarbij er een beoordeling wordt gemaakt van uw persoonlijke informatie zoals de skistijl, niveau en eventuele klachten of fysieke beperkingen. Daarna worden uw voeten opgemeten en geanalyseerd, vervolgd door een stand analyse van het onderbeen en de knieën. Bij de volgende stap wordt er dan een 3D en 2D voetscan gemaakt waarbij exact het volume van uw voet en onderbeen wordt opgemeten. Met de 2D scan meten we de voetbelastingdruk voor u op. In de derde stap gaan we aan de slag met het analyseren van de voetproblematiek en welke oplossingen we daarvoor kunnen verzinnen. Hierbij kunt u denken aan wel of geen skischoenzool te implementeren, een correctie aanbrengen in de skischoenzool, welke skischoen flex nodig is, wat de juiste schoenmaat is, welke soort skischoen van toepassing is en of foamen nodig is.