DHZ website
Image default
Business

Steeds meer mensen gaan zelf sigaretten maken

U kunt uw favoriete merk sigaretten kant-en-klaar kopen in de winkel voor een fikse prijs, maar u kunt er ook voor kiezen uw sigaretten zelf te maken. Dit lijkt misschien een lastige klus, maar in feite is het erg gemakkelijk om uw eigen sigaretten samen te stellen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, naast hulzen en tabak, is een sigarettenmachine.

Steeds meer mensen schaffen een sigarettenmachine aan om hun eigen sigaretten te maken. Dit is niet voor niets het geval. Sigaretten maken is niet alleen gemakkelijk, maar brengt bovendien enkele flinke voordelen met zich mee. Op deze pagina leest u hier meer over.

Waarom zelf sigaretten maken?

Het grootste voordeel van zelf sigaretten maken, is dat dit veel goedkoper is dan het aanschaffen van kant-en-klare sigaretten. U moet eenmalig in een sigarettenmachine investeren, maar hierna hoeft u enkel nog hulzen en tabak voor uw sigaretten te kopen. U kunt gewoon uw eigen merk tabak blijven roken, want Camel, Marlboro en alle andere tabaksfabrikanten leveren tegenwoordig speciale volumetabak U gebruikt de sigarettenmachine vervolgens om zeer hoogwaardige kwaliteit sigaretten te maken, die niet van de sigaretten uit de fabriek te onderscheiden zijn.

Door uw sigaretten zelf te maken, kunt u met gemak honderden euro’s per maand besparen. Hoeveel u precies bespaart, is afhankelijk van de hoeveelheid sigaretten die u dagelijks rookt. Rookt u een pakje sigaretten per dag of meer ? Dan loopt de jaarlijkse besparing al snel op tot 1500 euro of zelfs meer.

Tot slot zijn de sigaretten die u zelf maakt, van zeer hoge kwaliteit. U ziet het verschil tussen uw eigen sigaretten en de kant-en-klare sigaretten in de winkel niet eens. En omdat u zelf kunt instellen hoeveel tabak u in iedere sigaret wilt doen, bepaalt u helemaal zelf hoe uw zelfgemaakte sigaretten er precies uit moeten zien. Houdt u van dichte en harde sigaretten? Dan kunt u uw sigarettenmachine zo instellen dat deze de perfecte sigaretten voor u maakt. Wilt u liever wat minder tabak per sigaret gebruiken, zodat u langer met uw tabaksvoorraad kunt doen? Dan kunt u dit ook instellen. Wat voor wensen, eisen en verwachtingen u ook heeft, met een sigarettenmachine maakt u de perfecte sigaretten snel en gemakkelijk en dit voor een zeer lage prijs.

Zelf sigaretten maken met een sigarettenmachine

Zoals al eerder vermeld, heeft u een sigarettenmachine nodig om uw eigen sigaretten te maken. Dit apparaat neemt alle handelingen van het zelf sigaretten maken voor u uit handen. U doet tabak in de sigarettenmachine, u zet een lege sigarettenhuls op de machine en vervolgens doet de machine al het werk. Al binnen 1 tot 2 seconden heeft u de perfecte sigaret gemaakt, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

 

Er zijn vele verschillende sigarettenmachines. Eenvoudige sigarettenmachines nemen een deel van de handelingen van het zelf sigaretten maken voor u uit handen. Luxere sigarettenmachines zijn wat prijziger, maar deze nemen wel meer werk van u over. Met luxere sigarettenmachines is het dan ook nog eenvoudiger om een groot aantal sigaretten te maken, binnen een zeer korte tijd.

De beste sigarettenmachine kopen

Steeds meer mensen kopen gespecialiseerde elektrische sigarettenmachines. De meeste elektrische sigarettenmachines die u in Nederland en Belgie kunt kopen, zijn van uitstekende kwaliteit. Ikzelf adviseer de Powermatic 2 Plus, maar ook de nieuwe Powermatic 3 en de Golden Rainbow zijn top machines. Lees dit stuk van Sigarettenmakershop voor advies voor aankoop van een elektrische sigaretten machine in Belgie of Nederland  Het maakt niet uit welke sigarettenmachine u koopt: met de 3 in deze vergelijking doet u altijd een goede investering.

Wilt u de beste sigarettenmachine kopen? Vergelijk de diverse apparaten dan met elkaar. Voor u het weet, heeft u de perfecte sigarettenmachine in uw prijsklasse gevonden. Deze sigarettenmachine kunt u zowel in Belgie als in Nederland eenvoudig en snel online bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw sigarettenmachine zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u al op de zeer korte termijn kunt starten met het zelf maken van uw sigaretten. Succes!

http://www.gumnasbag.nl