DHZ website
Image default
Business

Taxi naar Amsterdam

Taxi naar Amsterdam voor een vast tarief

We zoeken nauwgezet naar de goedkoopste taxidiensten, eersteklas chauffeurs en kwaliteitsvoertuigen om u naar uw bestemming te brengen. De normen zijn vaak hoog, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de geboekte transportservice op de luchthaven. Toch kan er geen VIP taxi worden bestelt voor een budget prijs. Toch kan er zeer nette taxi naar Amsterdam worden geboekt tegen een veel schappelijker tarief bij Taxibestellen.nl.

Taxi Amsterdam Bestellen

Bestellen Taxibestellen betekent minder werk voor u en de zekerheid dat u veilig in Amsterdam aan komt en op tijd voor de afspraak bent.  Naast klassieke taxi’s zijn er ook VIP taxi’s voor Amsterdam en zelfs limousines en minibussenl. Het reserveringssysteem controleert de prijzen van de beschikbare taxi’s en chauffeursdiensten wanneer een aanvraag wordt gedaan. Premium Transfer en Business Class zijn aanbiedingen met een vaste prijs.

Pas op in Amsterdam

In Amsterdam kan een taxirit naar het centrum echter lastig zijn, aangezien Amsterdamse taxi’s tot de duurste van Europa behoren. Als u met de taxi naar het centrum wil, moet er rond de € 50 worden voldaan op de meter rekenen. Als alternatief en iets goedkoper kunt u wegkomen met Uber en soortgelijke aanbieders. Wil je echter kwaliteit en een scherp tarief bestel dan een taxi voor Amsterdam Taxibestellen.nl 

Voor het openbaar vervoer zijn er verschillende tickets beschikbaar voor korte vakantiegangers. De OV-kaarten laten tijdens de geldigheidsduur onbeperkt gebruik toe op GVB-bussen, trams, metro’s en nachtbussen. Toch is dit niet dezelfde luxe service als een taxi naar Amsterdam je verschaft.

Toch luxer ?

Business Class biedt u niet alleen meer comfort, maar ook meer flexibiliteit doordat u tot een uur voor vertrek kosteloos kunt annuleren. Taxi’s zijn direct beschikbaar op Amsterdam, ALmer een op Schiphol en bieden een gemakkelijke en veilige route voor passagiers van en naar Amsterdam bij Taxibestellen.nl. De reis naar het centrum van Amsterdam duurt ongeveer 15 minuten, afhankelijk van de verkeersstroom.

Sneller over tram en busbaan

Taxi’s kunnen tijdens piekuren over de trambaan rijden in de hoofdstad. De 6-persoons taxibus is geschikt voor 6 passagiers, zes koffers en handbagage. De 8 persoons taxibus is geschikt voor 8 passagiers, acht koffers en handbagage. Heeft u meer ruimte nodig, dan kunt u op aanvraag een langere bus bestellen, met donkere ramen, lederen bekleding welke ook zeer geschikt is voor zakelijke taxiritten. Een bestelde taxirit kunt u tot een uur voor aanvang van de taxirit kosteloos annuleren.

Op stap

Dagje op Stap in Amsterdam dan is de ideale optie om vanaf Amsterdam een taxi te nemen terug naar huis of accommodatie. De taxi’s in  Amsterdam zijn altijd beschikbaar en bieden een goede en snelle service. Sedan en minibusvoertuigen worden geleverd door de Amsterdamse taxicentrale om aan de behoeften van elke reisgroep te voldoen.

Aangekomen op Amsterdam Centraal Station kunt u met de metro of tram naar je bestemming in de stad, maar de taxivervoerder kunt u ook snel over de bus en trambanen overal naar toe rijden.  Het centraal station biedt aansluiting op de metrolijnen M51, M52 (Noord / Zuidlijn), M53 en M54.

Historische steden die de moeite waard buiten Amsterdam zijn zoals Haarlem (17 min.), Utrecht (27 min.) En Leiden (37 min.). Snel te bereiken vanuit Amsterdam, u heeft meerdere reismogelijkheden per uur.

Verschillende OV kaarten

Houd er rekening mee dat een OV kaart niet overal gebruikt kan worden zoals in de Connexxion en EBS streekbussen. Als u gebruik wilt maken van een van deze bussen, moet er een apart kaart worden gekocht.. De reistijd naar de gewenste bestemming in Amsterdam duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten als met van onder de rivieren komt. Wilt u het gedoe van reizen met het openbaar vervoer vermijden om op tijd bij uw hotel komen en meer tijd over te hebben voor uw werk of vakantie, neem dan een taxi.

Schipholtaxi Amsterdam

Een Schipholtaxi van of naar Amsterdam is de meest voorkomende bestemming. Amsterdam is als hoofdstad een bruisende stad, zowel voor zaken als voor toerisme. Zie de website van Taxibestellen voor meer informatie over de service voor Amsterdam en luchthaven Schiphol. Als u uw taxi bestelt, bespaart u geld, weet u vooraf hoeveel u betaalt en verspilt u geen tijd met het zoeken naar taxi’s. Zoals in veel steden is geleerd, is een taxi nemen niet de slechtste keuze, vooral niet als het om gemak gaat.

Taxibestellen.nl Taxi en Schiphol taxi
James Cookroute 99
1363 KE Almere
Telefoon : 036-2002265
Taxibestellen.nl