DHZ website
Image default
Business

TD Interieurbouw voor particuliere én zakelijke klanten

Bij TD interieurbouw wordt er altijd geluisterd naar uw wensen en ideeën. Deze wensen en ideeën worden altijd eerst besproken tijdens een gesprek om een helder beeld te krijgen van het gewenste ontwerp. Hierbij wordt ook altijd het budget en de ruimte in gedachten gehouden. Na het gesprek, worden uw wensen opgenomen in een 3D ontwerp waarin u duidelijk kunt zien wat het idee is voor uw toekomstige interieur. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp én de offerte, wordt het project in start gezet en uitgevoerd door de interieurbouwers in TD’s eigen werkplaats. Deze werkplaats is gevestigd in Nijkerk. Tot slot wordt het project op de gewenste locatie geplaatst en kunt u eindelijk gebruik maken van uw ideale interieur.  Interieurbouw in Nijkerk besteed u dus het beste uit aan TD Interieurbouw.

TD interieurbouw voor particuliere klanten

Particuliere klanten kunnen bij TD interieurbouw terecht voor keukens, kasten, badkamer meubels, TV meubels met lift en ander woning interieur. Iedere woning is uniek dus ook de keuken en badkamer. Daarom wordt ieder interieur bij TD op maat gemaakt, gebaseerd op uw eigen wensen, ideeën en natuurlijk op het budget en de ruimte van uw woning. TD helpt u daarom graag bij het realiseren van het interieur van uw dromen zodat uw huis ook echt als een thuis voelt. Voor woninginterieur kunt u bijvoorbeeld terecht voor de mooiste massief eikenhouten eettafels die de ruimte van uw kamer optimaal benutten. 

Zakelijke klanten

Ook zakelijke klanten kunnen hun wensen laten horen voor bijvoorbeeld het interieur voor een kantoor of winkel. Het interieur van een kantoor of winkel is belangrijk omdat het dienst als visitekaartje. Dit is het eerste wat (potentiële) klanten zien van uw bedrijf en zullen ook meteen daarop al hun eerste oordeel vaststellen. Daarom is het belangrijk dat uw kantoor of winkel de uitstraling geeft die hij verdient en natuurlijk aansluit met de visie en doelen van uw bedrijf. Of de ruimte nou klein of groot is, ieder bedrijf kan terecht bij TD. Ook hierbij luisteren zij graag naar uw wensen en ideeën en wordt dit omgezet in een 3D ontwerp. Bij het plaatsen van het interieur kunt u rekenen op aandacht, zorgvuldigheid en precisie. 

Gerelateerde artikelen

Alarminstallatie laten installeren

Een hoveniersbedrijf uit Veenendaal waar wij erg tevreden over zijn

Hebben: deze Sonos producten zijn echte aanraders!