DHZ website
Image default
Business

Vacature letselschadebehandelaar

U zoekt een vacature voor letselschadebehandelaar? Rochewood kan u deze bieden en geeft u de mogelijkheid om te solliciteren.

Het werk van een letselschadebehandelaar

Helaas lopen mensen niet alleen materiële schade op bij een ongeluk, maar komt het ook voor dat er lichamelijke letsel wordt vastgesteld. Bijvoorbeeld omdat een verzekerde letsel heeft veroorzaakt bij een ander. In dit geval gaat u als letselschadebehandelaar aan de slag. U schat op basis van informatie zoals schadeformulieren en foto’s de aansprakelijkheid in. Na een gesprek met het slachtoffer bekijkt u welke letselschade er zijn opgelopen en welke hulp er nodig is om dit op te lossen. U reserveert het bedrag dat de hulp gaat kosten en regelt de zorg voor het slachtoffer.

Komt u in aanmerking voor de vacature?

Tijdens het werk als letselschadebehandelaar komt u niet alleen juridische of kennisgerichte taken tegen. Het werk is ook persoonlijk. De mensen die letsel hebben opgelopen hebben vaak net iets vervelends meegemaakt en zijn hierdoor emotioneel. Hier heeft u empathische en communicatieve vaardigheden voor nodig, zodat u deze zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Buiten deze persoonlijke kenmerken is een HBO of WO diploma ook vereist. Naast vacatures letselschadebehandelaar biedt Rochewood meerdere vacatures in de Banking en Insurance. Bent u opzoek naar een andere vacature? Kijk dan op de website van Rochewood en vindt onder andere vacatures verzekeringen. Geïnteresseerd geraakt in de vacature letselschadebehandelaar of andere vacatures, neem dan contact op met Rochewood.