DHZ website
Image default
Business

Voor elk evenement een geschikte bar bij Bar Company

Bar Company is een jong bedrijf dat barren levert voor evenementen. De barren verschillen van cocktail barren, koffie barren en smoothie barren tot zuurstof barren en foodtrucks. De evenementen waar Bar Company te vinden is verschillen ook aanzienlijk van aard. Zo staan we op zowel feesten van individuen als op zakelijke evenementen. Wat jouw feest ook is, Bar Company heeft een geschikte bar voor jou! Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een groot succes wordt.

Niet alleen zakelijke evenementen!

Hoewel onze barren voornamelijk te vinden zijn op zakelijke evenementen, worden ze ook regelmatig ingezet voor bruiloften en verjaardagen. Vooral de cocktailbar en de champagnetoren zijn erg populair op deze vieringen.

Bar Company bij jouw evenement?

Bij personeelsfeesten is de cocktailbar erg populair, waardoor het in dit opzicht veel op de bruiloften en verjaardagen lijkt. Bij andere zakelijke evenementen is dat wel anders. Zo gaan er vooral koffie, smoothie, juice of zuurstof barren naar congressen en beurzen. Wij geven jou de mogelijkheid om indruk te maken met de lekkerste koffie of met een frisse en gezonde smoothie of fruitsap. Daarnaast is de zuurstof bar een echte eyecatcher voor iedereen die langs loopt. Hierdoor zal het nooit rustig zijn bij jouw stand. Het enige concept van Bar Company wat zich richt op voedsel, de foodtruck, is vaak te zien op festivals. Toch wordt dit concept ook met regelmaat ingezet op beurzen en congressen om de bezoekers van een smakelijke versnapering te voorzien.

Meer weten?

Door de hoeveelheid verschillende concepten van Bar Company kunnen wij voor bijna ieder evenement een geschikte vorm van catering bieden! Neem dus vooral een kijkje op onze website en vindt de perfecte bar bij jouw evenement.

https://www.barcompany.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je het beste IT programmeur worden?

Een hoesje voor de Samsung Galaxy S6

Bewindvoering in Veenendaal heeft mij echt geholpen!