DHZ website
Image default
Business

ADXpert, voor uw arbeidskundig onderzoek!

Wilt u graag een arbeidskundig onderzoek laten uitvoeren binnen uw bedrijf? Bij ADXpert vindt u het beste resultaat. Zij bieden onder andere arbeidskundig onderzoek uit op u werknemers maar ze kunnen meer voor uw bedrijf betekenen. Zoals loopbaanbegeleiding, SFA-onderzoek, Letselschade begeleiding, ARBO en nog veel meer. Neem een kijkje op www.adxpert.nl de website voor meer informatie over deze diensten.

Arbeidskundig onderzoek voor uw bedrijf

Een arbeidskundig onderzoek van ADXpert wordt in het bedrijf gedaan als een werknemer voor een lange tijd arbeidsongeschikt is. Door bepaalde vragen te stellen in interviews aan de werknemer en de gegevens van de bedrijfsarts er bij toe te voegen, wordt uit dat resultaat een advies naar buiten gebracht. De vragen waar dit onderzoek antwoordt op geeft zijn bijvoorbeeld, Of het mogelijk is voor de werknemer om terug te keren naar zijn eigen werkplek? Of er een andere functie binnen het bedrijf is die de werknemer kan overnemen? Of kunnen er aanpassingen komen aan de mogelijkheden van de werknemer? en nog veel meer vragen. Als een arbeidskundig onderzoek nodig is bij een werknemer moet deze ook deelnemen. Dit is wettelijk verplicht. Het UWV controleert of dit ook is gedaan of niet met bepaalde werknemers.

ADXpert

het bedrijf is opgericht in 2012 door Cees Willem Dam en Steef Post. Binnen het bedrijf van ADXpert hebben ze een geweldig team van professionals om u te helpen met uw probleem. Het team bestaat onder andere uit: een Register Arbeidskundige, Psycholoog, Register Casemanager, Loopbaan coach, Register mediator NFM en een Jurist. Doordat het team zo divers is in kennis en competenties, maakt dit een krachtig team om mee samen te werken. De medewerkers van ADXpert werken vanuit een Solution Focused Approach (oplossingsgerichte benadering). Met deze effectieve methode van werken levert u en het team verassende en snelle resultaten op met onderzoeken.

Vraag een offerte aan op de website!

Wilt u graag voor een bepaalde werknemer een arbeidskundig onderzoek doen? Vraag dan via de website van ADXpert een offerte aan met uw wensen erin. De aanvraag voor de offerte is vrijblijvend en geheel kosteloos. Dus waar wacht u nog op! Kom snel langs en het team van ADXpert staat voor u klaar.