DHZ website
Image default
Business

De 5 mooiste plekken in Azië

Azië is een prachtig groot continent om te ontdekken. Het zit vol met eeuwen oude tempels en bestaat uit duizenden culturen. In dit artikel vind je de 10 mooiste plekken om in Azië te bezoeken. De plekken zijn verspreid over heel Azië waardoor je een goede impressie krijgt van alle delen van Azië.

We beginnen de reis in Cambodja. Eén ding dat je zeker moet bezoeken als je in Cambodja bent zijn de tempels van Angkor Wat. Deze tempels bestaan al eeuwen en werden door de Fransen ontdekt in 1900. De tempels liggen midden in de wilde jungle en binnen in de tempels kan je goed zien hoe de natuur heeft huisgehouden. Alle tempels die hier in Angkor liggen zijn zo groot en het zijn er zo veel dat je hier wel twee tot drie dagen kan rondlopen.

De reis zal worden vervolgd naar Myanmar, het voormalig Birma. Het land kenmerkt zich door de bijzondere bevolking en natuur. Myanmar is een redelijk arm en achtergesteld land, maar de bevolking is erg gastvrij. De natuur is volledig in tact gelaten door de bevolking, je kan zien dat ze respect hebben voor de natuur. Hieromheen hebben ze hun dorpjes en tempels gebouwd.

Na Myanmar komt Laos op het lijstje te staan. In het midden van de jungle van Laos is een natuurgebied te vinden met gigantisch mooie watervallen van het Bolaven plateau. Je kan hier de meest indrukwekkende watervallen bezoeken. Tad Fana watervallen zijn zeker een aanrader. Dit zijn twee watervallen, die ook wel de tweelingwaterval wordt genoemd, die honderden meters de diepte in vallen.

Een van de mooiste plekken in Japan is toch wel het noordelijke eiland Hokkaido. Een landschap met bergen tot wel 2.000 meter, hele koude winters en heerlijk warme zomers. Wil je dus echt de extremen van de natuur ontdekken dan is dit eiland voor jou weggelegd. Het landschap op Hokkaido biedt zoveel natuurlijke afwisseling. Er bevinden zich vulkanen, warmwaterbronnen, meren en watervallen, de afwisseling is echt geweldig.

Voor enkele ervaringen over deze plekken, kijk op kras reizen ervaringen of nrv reizen ervaringen.

https://www.dalreizen.nl/

Gerelateerde artikelen

Aantrekkelijke content marketing

Een trampoline in je tuin

Uw zoektocht naar mooie grafstenen in Amstelveen