DHZ website
Image default
Business

Anti allergie kussensloop

Ben jij ook die slapeloze nachten zat? Anti allergie kussenslopen zorgen ervoor dat je ongehinderd de slaap kan vatten. Er is niets zo vermoeiend dan benauwdheid en huidirritatie door allergieën. Ontdek de voordelen van een satijnen kussensloop en diens meervoudige werking. Zowel bij allergieën als aangetaste luchtwegen te gebruiken. Hoe simpel kan het zijn?

Huisstofmijt; Klein beestje met grote impact

Huisstofmijt of beter gezegd de uitwerpselen van deze mijt zijn de oorzaak van stofallergie. De kleine beestjes zijn niet zichtbaar, waardoor je pas merkt dat ze er zijn als je allergische symptomen krijgt. Kussens en matrassen zijn een uitstekende leefomgeving voor het kleine diertje. De aanwezigheid van huisstofmijt kan de luchtwegen aantasten. Piepende ademhaling, brandende ogen en een jeukende huid zijn veel voorkomende gevolgen van een huisstofmijt allergie. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om deze irritaties te voorkomen.

Slaap lekker op een anti allergie kussensloop

De meeste mensen denken dat een anti allergiekussen het probleem oplost. Helaas wordt de anti allergenen kussensloop dan vaak vergeten. Een satijnen kussensloop biedt de beste weerstand tegen allergieën. Nederland heeft meer dan 610.000 astma-patiënten die ook overgevoelig zijn voor huisstofmijt. Een verkeerde kussensloop zou een heftige reactie op kunnen wekken. De anti allergenen werking van de satijnen structuur is wetenschappelijk bewezen en het wordt aangeraden door deskundigen bij astma en allergieën. Door de kansen te verminderen op huisstofmijt kun je weer met een gerust hart ademhalen.

Resellers gunnen hun klanten de beste kwaliteit

Voor resellers is het belangrijk om hun klanten op de juiste wijze te informeren. Een goed product als de anti allergie kussensloop verkoopt zichzelf. De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow hebben zich keer op keer bewezen in de hair en beauty industrie. Wil je jouw klanten ook de voordelen van deze kussensloop bieden? Maak een account