DHZ website
Image default
Business

Dakkapel prijs inzichtelijk

De dakkapel prijs is per aanbieder verschillend. Soms lijkt het heel goedkoop, maar dan blijkt later dat de montagekosten niet zijn inbegrepen waardoor je alsnog duurder uit bent. Wat vaak lastig terug te vinden is, is de dakkapel prijs van de configuratie (samenstelling) waarnaar jij precies op zoek bent. Soms krijg je wel een ruwe indicatie, maar nauwkeurig is het vaak niet. Je zou inderdaad een of meerdere offertes kunnen opvragen, maar daar moet je meestal wel een week voor uittrekken. Blok-dakkapellen heeft een mooie oplossing gevonden op dit probleem, namelijk de dakkapel prijs configurator!

 

Zelf je dakkapel prijs berekenen

Via de handige configuratietool op blok-dakkapellen.nl kun je zelf de . Beantwoord simpelweg de vragen zoals ‘wat is de breedte’, ‘welke kozijnindeling wil je’, en hoe moet de afwerking eruit zien. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar ook zo duur als je zelf wilt. Het mooie van deze tool is dat je precies kunt zien wat alles kost, en waarop je eventueel kunt bezuinigen. Iedere keus die je maakt zorgt ervoor dat de tool direct de nieuwe prijs voor je uitrekent. Je kunt de offerte ook naar je email laten sturen zodat je het nog eens rustig op je gemakkie kunt nalezen. Zo heb je wel direct een idee over de dakkapel prijs. Alle prijzen zijn inclusief btw en montagekosten. All-in prijzen dus!

 

In 1 dag geplaatst

Wanneer je besluit een dakkapel te laten plaatsen, dan kost dat normaal gesproken slechts 1 dag tijd. In de ochtend wordt er een stuk uit het bestaande dak gehaald en de voorbereidingen getroffen. Later in de ochtend wordt het dakkapel met een takel op de juiste plek getild en gemonteerd. Wanneer je hebt gekozen voor ‘inclusief afwerking’ dan wordt de nieuwe (zolder) kamer kant-en-klaar opgeleverd.

 

Meer weten over een dakkapel prijs? Bezoek dan de website van blok-dakkapellen.nl

Kijk en vergelijk! Dakkapellen hoeven minder duur te zijn dan je denkt.