DHZ website
Image default
Business

Aparte hanglampen van ATEX

Hangverlichting is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Hierbij speelt het uiterlijk van de lamp een rol, maar ook het functioneren van de verlichting. Aparte hanglampen zijn niet per definitie lampen die er anders uit zien dan de gemiddelde hanglamp, het kan hierbij ook gaan om de capaciteit van de verlichting. Zo zijn er lampen die fungeren als sfeerlicht, deze hebben een lage lichtcapaciteit en branden niet erg fel. Ook zijn er lampen die juist zijn bedoelt om veel licht te produceren, deze branden een stuk feller. Een aparte hanglamp kan ook een ATEX lamp zijn. Dit zijn industriële lampen die speciaal zijn ontwikkeld voor locaties met een verhoogd risico op explosiegevaar.

Het aanbod ATEX aparte hanglampen

Zone atex hanglampen zijn andere lampen als die je gewent bent. Hanglampen die je bij mensen thuis vindt hebben vaak een redelijk groot armatuur en een fraai design. Hangverlichting van Atex heeft een industriële look en zijn geschikt voor bijvoorbeeld olieraffinaderijen, scheepsvaart, boorplatformen etc. Ook onshore wordt deze verlichting vaak gebruikt. Denk aan magazijnen en opslagloodsen. Er zijn immers veel verschillende locaties waar je

Hanglampen: 6050 Deze hanglamp ATEX wordt vaan ingezet bij zware industrieën, vanwege de toepassing in de zone 1/2/21 en 22. Het grote voordeel van deze hanglamp is dat hij voldoet aan de beschermingsklasse IP66/IP68.

Hanglampen: 6470 Deze serie hanglampen orden voornamelijk gebruikt om in te zetten in magazijnen en als straatverlichting. De serie bestaat uit drie verschillende uitvoeringen die te verkrijgen zijn tot een maximale wattage van 600 Watt. Naast dat deze lamp vaak fungeert als straatverlichting, is het ook een uitermate geschikte lamp om offshore in te zetten op bijvoorbeeld een boorplatform of op een schip.

Hangverlichting aanschaffen

ATEX hanglampen zijn ideaal op tal van locaties. Ben je nieuwsgierig of deze verlichting iets voor jou is? Vergelijk online de lampen met elkaar en kom zo tot een goed besluit.

http://zone-atex.nl/hanglampen/