DHZ website
Image default
Business

Wat zijn de grootste veranderingen in het nieuwe Data Design Systeem CAD 12?

Het vernieuwde Data Design Systeem (DDS) CAD 12 biedt de gebruiker nog meer ontwerp gemak dan zijn voorganger al bood. Met de DDS CAD software kunnen gebruikers HVAC, elektronische, sanitaire en PV installaties ontwerpen en berekenen. De nieuwste versie kent bovendien een aantal verbeteringen die het werken met het systeem nog makkelijker en sneller maakt. Zo geeft het nieuwe systeem bijvoorbeeld een beter overzicht van de data binnen het systeem waardoor het hele ontwerpproces voor de ontwerper overzichtelijker verloopt en zijn de informatievoorzieningen uitgebreider waardoor de gebruiker meer controle over het hele ontwerpproces heeft.

Aanpassingen in Data Design Systeem CAD 12

De belangrijkste veranderingen in het nieuwe Data Design Systeem CAD 12 zitten hem in de verbeterde informatievoorziening waardoor de gebruiker meer invloed op en meer controle over het ontwerpproces heeft. Het overzichtelijker nieuwe control center van CAD zorgt ervoor dat gebruikers een completer overzicht van het geheel hebben. Mede hierdoor kunnen ontwerpers binnen het systeem makkelijke reportages opstellen. Dit gaat met behulp van de verbeterde rapport manager. Bovendien zijn nieuwe mogelijkheden voor dynamische referenties ingebouwd. Voor een eenduidige analyse van het ontworpen model kunnen gebruikers bovendien gedetailleerde visualisatie filters gebruiken. Ook het ingebouwde crash detectiesysteem is verbeterd.

Systeemeisen DDS CAD 12

Om optimaal te kunnen werken met DDS CAD en het nieuwste systeem DDS CAD 12 gelden een aantal systeemeisen waaraan je systeem moet voldoen om de nieuwste aanpassingen optimaal te kunnen draaien. Zorg ervoor dat de ontwerp computer minstens voldoet aan onderstaande eisen: Werke je met Windows, dan draait je computer ten minste op Windows 7, 8, 8.1 of 10 (64 Bit). Zorg voor een Intel i5/i7 processor of AMD dual core 2.0 GHz. Het systeem draait op 4 GB werkgeheugen. Ook een grafische kaart met voldoende geheugen is van belang om het ontwerpsysteem optimaal te kunnen draaien. Zorg voor een grafische kaart met OpenGL, 512 MB VRAM. Op de harde schijf van de computer waarop je DDS CAD 12 wilt laten draaien moet ten minste 15 GB aan vrije ruimte aanwezig zijn. Voor speciale toepassingen gelden eventueel andere details. 

 

 

 

 

http://www.dds-cad.nl