DHZ website
Image default
Business

Basiq Group: gevel impregneren, hoe doe ik dat?

Impregneren laat zich letterlijk vertalen als het doordringen tot een materiaal met een stof. Het impregneren van de gevel gaat dit proces tegen. Hierdoor zorgt u ervoor dat er bijvoorbeeld geen water meer wordt doorgelaten door uw gevel. Water kan flink wat schade veroorzaken. Om deze schade te voorkomen laten steeds meer mensen hun gevel impregneren door Basiq Group. Basiq Group is heeft voor elke muur de juiste toepassing van impregneren. Basiq Group zorgt er op deze manier voor dat uw gevel een stuk langer mee zal gaan. In dit artikel bespreken we hoe het proces van impregneren in zijn werk gaat.

Waarom eigenlijk

Het impregneren van uw pand heeft een flink aantal voordelen. De hoofdreden is natuurlijk om de gevels waterafstotend te krijgen. Maar ook schimmels maken geen kans op uw muur als u deze impregneert. Tevens is de muur beschermd tegen schade van vorst en brand. Naast schoner wordt uw bedrijf dus ook een flink stuk veiliger. Het schoonmaken na het impregneren zal ook een stuk makkelijker gaan. Een hoop voordelen dus. Wilt u uw pand laten impregneren maar weet u niet goed hoe? Basiq Group heeft een milieubewuste oplossing voor uw pand!

Over tot actie!

Voordat u aan de slag gaat is het van belang dat u de staat van uw gevel controleert. Niet alle materialen zijn te bewerken met impregneermiddelen. Als u ziet dat u muur schade heeft moet u dit eerst herstellen. Vervolgens moet u de muren goed laten reinigen. Veel mensen laten dit door een professional doen, zoals Basiq Group. Na het schoonmaken kunt u de gevel impregneren.

Professional inschakelen?

Vind u het impregneren van uw gevels toch te veel werk? De specialisten van Basiq Group lossen dit karweitje graag voor u op. Basiq Group werkt daarnaast ook nog is met milieubewuste producten. Zo bent u op een groene manier voorzien van mooie gevels.