DHZ website
Image default
Business

Zumba, yoga en meer bij sportschool Helmond

Zoek je een manier om helemaal te ontspannen terwijl je er fitter van wordt? Onze sportschool in Helmond biedt tal van sport- en fitness activiteiten waaronder zumba en yoga. Je kan bij ons van alles en nog wat doen om je lichaam en je geest gezond en wel te houden. Ook voor mensen die een slechte conditie hebben en zelfs mensen die met lichamelijke klachten rondlopen kunnen medische begeleiding krijgen om op een verantwoorde wijze aan sport en fitness te kunnen doen.

Naast de yoga en de zumba kan men bij onze sportschool in Helmond ook nog gebruikmaken van onze handige trainingen. Zo is het mogelijk om een personal training te doen waarmee men op individueel niveau begeleid kan worden zonder dat men afgeleid wordt door anderen. En verder zijn er de small group trainingen waar men juist in een groep beweegt en sport om gezonder te worden. Als sportschool te Helmond bieden we dus een ruime hoeveelheid aan fitnessmogelijkheden.

Fitness en begeleiding

Men kan bij onze sportschool in Helmond begeleiding krijgen bij het fitnessen. Als men aan diabetes, hart- en vaatziekten, COPD of obesitas lijdt kan daarvoor speciale medische begeleiding worden gegeven. Men kan hulp bieden bij het fitnessen waardoor risico’s tot een minimum worden beperkt en men stap voor stap kan werken aan een betere gezondheid. Verder kan men bij onze fitnessclub ook persoonlijke begeleiding krijgen van een personal trainer. Zo’n coach van onze sportschool uit Helmond zorgt ervoor dat je een schema hebt om te volgen en dat je jouw doelstellingen in de opgegeven tijd behaalt.

Groepslessen volgen

Voor de meer sociaal ingestelde mensen zijn er bij onze sportschool te Helmond groepslessen te volgen. Hier kan men op een effectieve wijze aan de gezondheid werken terwijl men de motivatie behoudt om door te gaan. In een groep kunnen mensen elkaar stimuleren om te blijven sporten ondanks dat het zwaar of intens kan zijn. Op die wijze kunnen groepslessen van onze sportschool in Helmond zorgen voor een goed stimulans.