DHZ website
Image default
Business

Bellano Handgemaakte sieraden

De handgemaakte sieraden van het Nederlandse Bellano zijn stijlvol, origineel en tijdloos. Graag vertel ik je meer over mijn ervaring met het merk Bellano.

Wat is Bellano?

Bellano Is een Nederlands label dat handgemaakte sieraden produceert. Niet zomaar sieraden, maar handgemaakte sieraden met een exclusief, onderscheidend en verrassend design. Bellano zorgt ervoor dat hun collectie past bij de diversiteit van elke vrouw. Of het nou eenvoudig of erg uitgesproken designs zijn, Bellano Zorgt ervoor dat het sieraad bij je past. Ook zijn de sieraden van Bellano handgemaakt en vervaardigd van Rhodium of Gold plating en bewerkt met Swarovski stenen en parels. De sieraden worden in Nederland ontworpen en vervolgens geproduceerd in Azië. Dit zorgt er onder andere voor dat de sieraden van Bellano van hoge kwaliteit zijn maar ook betaalbaar blijven!

De collectie van Bellano

Bellano biedt in hun collectie oorbellen, armbanden, kettingen en setjes aan. Dat betekent dus dat je een hele set oorbellen, armbanden en kettingen goedkoper kan kopen dan allemaal apart. Zelf vind ik de Choker Gouden Halsketting set een aanrader. Deze is gold plated en bewerkt met Swarovski AB en witte kristallen. Erg geschikt voor een huwelijk of misschien een gala. Ook de Diamond cut zilveren armbanden van Bellano zijn een kijkje waard. Deze is ook bewerkt met Swaroski AB en witte kristallen en is rhodium plated. De kristallen zorgen echt voor een eye-catching effect en is geschikt voor verschillende gelegenheden. Je kan hem gemakkelijk zelf omdoen met behulp van de metalen sluiting. Tot slot raad ik het setje zilveren kobalt blauwe ronde oorbellen aan. Deze is bewerkt met blauwe kristallen. Dit setje oorbellen van Bellano geeft een royaal gevoel aan je outfit.

Bellano bestellen

Handgemaakte sieraden van Bellano zijn makkelijk te bestellen via de site. De verzendtijd is binnen twee dagen en je wordt genotificeerd zodra de bestelling op de post gaat. Je ontvangt ook een track en trace nummer. Retourneren is mogelijk binnen zeven dagen. Let wel op dat je binnen zeven dagen dus ook een e mail moet sturen met je gegevens en de gegevens van de bestelling. Ook biedt Bellano een garantie van twee jaar.