DHZ website
Image default
Business

Design tv meubel op maat

Chillen bij de thuisbioscoop in een design tv-meubel van Spectral

We worden dagelijks blootgesteld aan stortbuien van muziek, video’s, posts, foto’s via sociale media en we vinden het heerlijk. De wereld is fantastisch en de wereld is van ons. Maar er zijn ook momenten dat we kiezen voor de verstilling van prachtige muziek. Miles Davis, Astrud Gilberto, Mahler: heerlijke muziek om bij te chillen. Of samen met uw partner genieten van een langzame documentaire of met vrienden de laatste horrorfilm checken. Ervaringen van onschatbare waarde, nog mooier door de perfecte weergave van geluid en beeld door uw thuisbioscoop van topkwaliteit met een superieure geluidsinstallatie. Nog perfecter door het design tv-meubel van Spectral waarin al uw apparatuur is geplaatst.

Spectral tv-meubels zijn krasvast, kleurbestendig en gemaakt voor lang gebruik

Met het urban lifestyle design passen de tv meubels op maat van Spectral in elk modern interieur. Strak design, topklasse componenten en prachtige materialen vormen de basis voor alle onderdelen van de modulair opgebouwde tv-meubels van Spectral. De reeks modules omvat vitrines, kasten voor alle denkbare randapparatuur, adapters en docking mogelijkheden voor diverse smartphones en tablets. Alles krasvast, kleurbestendig en gemaakt om jarenlang van te genieten.

Super handige afstandsbediening bij Spectral design tv-meubels

Voor de bediening van uw thuisbioscoop kunt u natuurlijk vertrouwen op de super handige meegeleverde afstandsbediening, maar bediening met de Spectral Smart control-app op uw smartphone is een alternatief. En als u bent verknocht aan uw oude afstandsbediening, dan kan dat ook: de Bluetooth 4.0 bediening van uw thuisbioscoop kan prima worden omgeprogrammeerd om te reageren op uw afstandsbediening. Zomaar een voorbeeld van de mogelijkheden van een design tv-meubel van Spectral.