DHZ website
Image default
Industrie

Betonplaten of andere industrieplaten van goede kwaliteit bij De Keij

De Keij is de expert in industrieplaten en verkoopt deze tegen een aangename prijs. Aan de hand van industrieplaten kunt u grote en kleine stukken grond eenvoudig laten verharden. Dit geldt voor zowel buitenterreinen als overdekte oppervlakten. Daarbij kunt u aan de hand van betonplaten van hoge kwaliteit tijdelijke locaties veranderen in hoogwaardige bedrijfsterreinen. Zelf wanneer u betonplaten wilt kopen kunt u bij De Keij terecht!

Betonplaten met een flexibele functie

Met betonnen platen kunt u snel en effectief zandpaden of zandwegen verharden. Het maakt voor De Keij niet uit of het voor industriële doeleinden is of voor agrarische doeleinde. Ze zorgen enkel dat het mogelijk gemaakt kan worden. Met deze betonplaten zorgen ze ervoor dat het perceel weer toegankelijk wordt! Daarbij zijn de betonplaten direct bij De Keij te kopen in verschillende soorten en maten!

Industrieplaten in alle soorten, kleuren en maten!

Industrieplaten variëren niet alleen in prijs, maar ook in uitvoeringen. Zo hebben zwaar belaste bedrijfsterreinen vaak betonplaten nodig met een constructieve wapening. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende maten waarin de betonplaten te koop zijn. Bij De Keij zijn er zeven verschillende maten betonplaten te koop, die variëren van 200x100cm tot 80x120cm. Er zal dus altijd een betonplaat tussen zitten waar u naar zoekt. Mocht de maat er onverwacht toch niet tussen zitten, dan kunt u contact met ze opnemen. Ze zullen dan zorgen dat de juiste maat er toch tussen komt te zitten voor u.

Vier voordelen bij betonnen platen en andere industrieplaten

Door de jarenlange ervaring die De Keij heeft opgedaan, hebben ze nauwe banden met verschillende leveranciers. Hierdoor onderscheiden ze zich enorm als leverancier van betonnen platen en dat brengt voordelen met zich mee, zoals:

  • Snelle levering door heel Nederland
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Deskundig advies
  • Deskundig en snel gelegd

De industrieplaten voor de juiste prijs, betonplaten altijd aan de hand van deskundig advies kopen, snelle levering en daarnaast ook deskundig en snel gelegd. Wie wil een service als deze nou niet?