DHZ website
Image default
Business

lichtadvies laten maken

Een goede verlichting kan het verschil maken voor uw woning of onderneming. Een restaurant dat sfeervol is verlicht is natuurlijk een stuk aantrekkelijker dan een restaurant met fel en onnatuurlijk licht. Geniet van professioneel lichtadvies van BinTTec. Investeer in uw bedrijf of woning door licht op maat aan te laten meten.  Wat lichtadvies precies inhoudt? Dat leest u hier. 

Lichtpunten en overzicht 

Lichtadvies van BinTTec houdt rekening met al uw lichtpunten en ruimte. Welke lichtsoort past het beste bij de gelegenheid en locatie en hoe is dit te realiseren? BinTTec maakt een duidelijk opzetje van contactpunten en lichtmogelijkheden. U krijgt een duidelijk advies voor uw ruimte en kunt direct aan de slag. U kunt het lichtadvies ook doorzetten tot een lichtplan op maat door BinTTec.  Wensen en eisen 

BinTTec gaat allereerst uit van uw wensen en eisen. Deze kunnen opgenomen worden in het lichtadvies of aangepast worden. Wilt u een bepaalde lichtvorm, maar is dit niet aan te raden? Dan zal BinTTec u altijd professioneel adviseren.  Wilt u ook genieten van een vakkundige service voor uw woning of onderneming? Maak gebruik van de kennis en expertise van BinTTec en vraag lichtadvies  aan. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u terecht bij de website van BinTTec  of neem telefonisch contact op.