DHZ website
Image default
Business

PEMF Apparaat kopen voor de verlichting van uw pijn

Wilt u ook weer ervaren hoe het is om pijnvrij te kunnen bewegen? Chronische pijnklachten die veroorzaakt worden door artritis of artrose kunnen het dagelijks leven een stuk lastiger maken. Naast het slikken van pijnstillers, geven artsen weinig opties om pijnvrij te kunnen bewegen met deze aandoeningen. Toch is er wel zeker een manier hoe u minder pijn kunt ervaren en soepeler kunt bewegen. Een PEMF apparaat van T-therapie is de beste optie. 

Wat is een PEMF apparaat? 

Dit unieke apparaat helpt mensen met (chronische) pijnklachten beter te functioneren. PEMF staat voor ‘Pulsed Electric Magnetic Fields’. Dit apparaat straalt magnetische pulsen uit dat uw cel vernieuwing doet versnellen. Uw cellen worden door deze magnetische straling opgeladen en het herstellend vermogen wordt gestimuleerd. Het gevolg hiervan is dat uw spieren sneller aansterken en gewrichten soepeler worden. Het algehele resultaat is dat u minder pijn ervaart. 

Het effect van PEMF therapie op uw pijn

Een leven zonder pijn moet voor iedereen mogelijk zijn. T-therapie is biedt daarbij een PEMF apparaat aan als alternatieve geneeswijze voor chronische klachten. Ook sportblessures, een tennisarm en fibromyalgie patiënten hebben baat bij het gebruik van een PEMF apparaat. Wilt u meer informatie over een PEMF apparaat en deze zelf aanschaffen voor thuisgebruik? Neem dan een kijkje op de website  van T- therapie.

Gerelateerde artikelen

Magneettherapie apparaten tegen fibromyalgie

Aantrekkelijke Iphone 6

Tc wow bikini van topkwaliteit