DHZ website
Image default
Business

Bijzondere grafstenen regio Veenendaal en Alkmaar

Bent u op zoek naar een bedrijf in de omgeving van Veenendaal dat bijzondere grafstenen maakt? Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen in Nederland. Eén in Veenendaal en één in Alkmaar. Maar dat betekent niet dat de grafstenen die al geplaatst zijn, zich beperken tot deze regio’s. Grafstenen van Artea Grafmonumenten kunt u op begraafplaatsen in heel Nederland terugvinden.

Grafstenen Veenendaal zijn niet zoals vroeger uitsluitend gemaakt van (natuur)steen, waar ook de benaming vandaan komt. Artea Grafmonumenten gebruikt diverse materialen om uw wens of de wens van de overledene volledig tot zijn recht te laten komen in het ontwerp.

Grafstenen Veenendaal en Alkmaar, ook wanneer u verder weg woont

Gezien de unieke, creatieve manier van ontwerpen en werken, is het zeer aan te raden een gesprek over grafstenen met Artea Grafmonumenten in Veenendaal of Alkmaar aan te gaan. Zelfs als u wat verder weg woont van de regio’s waarin zij vestigingen hebben. Er kan zoveel mogelijk tijdens één gesprek besproken en afgestemd worden op basis van uw budget. De jarenlange ervaring en hun passie en liefde voor dit bijzondere vak helpt hen bij het op papier krijgen van uw gedachten, uw wensen. Ze realiseren zich dat middenin het rouwproces uw hoofd overloopt van alles wat geregeld moet worden. Bij hen kunt u met een gerust hart uw gedachten ventileren in de wetenschap dat zij van een voor u wellicht onsamenhangend geheel een prachtig gedenksteen weten te maken. Een grafsteen die speciaal voor u en de overledene is ontworpen. Wanneer eenmaal duidelijk is welk ontwerp uw voorkeur heeft, kunnen de vervolgstappen zoals het ontwerp, het lettertype en het plaatsen allemaal telefonisch of via mail met elkaar afgestemd worden. Afstand hoeft dus geen probleem te zijn wanneer u kiest voor Artea Grafmonumenten.

Grafstenen Veenendaal, persoonlijk en uniek

Naast persoonlijke en unieke grafstenen, kunt u bij gebrek aan eigen ideeën ook kiezen uit bestaande grafstenen geplaatst op begraafplaatsen in Veenendaal. Of waar dan ook in Nederland. Wanneer u een ontwerp heeft gezien dat u mooi vindt, kunnen zij dit ontwerp als basis gebruiken en eventueel aanvullen met persoonlijke ideeën en wensen. Zodat zij toch een uniek en persoonlijke grafsteen voor uw overledene kunnen creëren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.