DHZ website
Image default
Business

Op zoek naar een dansschool in Arnhem?

Heb je altijd al die drang gehad om te leren dansen, en ben je eindelijk op zoek naar een dansschool in Arnhem om die droom te realiseren? Kom dan eens kijken bij dansschool Wensink, dé dansschool in Arnhem voor allerlei soorten danslessen en -cursussen voor allerlei niveaus. Ben je een beginner en wil je heel graag leren jazz dansen? Bij onze dansschool in Arnhem kan dat! Heb je al een paar jaren ervaring in het dansen en wil je graag op niveau blijven nu je in Arnhem wil gaan dansen? Dat kan ook bij onze dansschool in Arnhem! Wij bieden begrijpelijke danslessen aan die gegeven worden door ervaren dansleraren die letten op het niveau van onderlinge leerlingen en zich daarop aanpassen.

De dansschool in Arnhem

Dé dansschool in Arnhem biedt een breed scala aan mogelijkheden. Wil je graag een dansschool waar je met je partner op een stijlvolle manier leert dansen? Of wil je juist helemaal alleen losgaan? Dat kan allemaal bij onze dansschool in Arnhem. Voor beginners en gevorderden zijn er danslessen beschikbaar die bedoeld zijn om bij het niveau van de cursisten te horen. Wat voor dansen biedt deze dansschool in Arnhem dan aan? Dat is alles van de Salsa tot de Weense Wals, Jazz-dance tot de Tango of zelfs Rock ’n Roll dansen. Wil je privélessen? Dat kan bij deze dansschool in Arnhem! Zou je juist met een groep vrienden willen leren dansen? Dat kan ook bij deze dansschool in Arnhem.

De soorten danslessen

Er zijn een aantal soorten danslessen die door onze dansschool in Arnhem gegeven worden. Voor scholieren hebben we dansen met leeftijdsgenoten op actuele muziek in het weekend, bijvoorbeeld. De volwassenen vormen een aparte groep die op zich ook op niveau is gesorteerd. Hierbij staat de onderlinge gezelligheid vooral voorop bij onze dansschool in Arnhem. De meeste cursussen die door onze dansschool in Arnhem gegeven worden, worden twee keer per jaar gegeven en dat begint dan in september of februari. De lesdagen van deze cursussen zijn in overleg van zondag tot en met zaterdag. Tot gauw!