DHZ website
Image default
Business

Creatief met stof

Met verschillende soorten stof kunt u verschillende soorten voorwerpen versieren en creëren. Denk hierbij aan het opvrolijken van uw huiskamer of het maken van een totaal nieuwe kleding look.

Modestoffen

In de modebranche worden specifieke stoffen gebruikt die zeer geschikt zijn om kleding van te maken. Denk hierbij aan wol, katoen, jeans en linnen. Als u dus uw eigen kleding wilt maken is het aan te raden om dit soort stoffen hiervoor te gebruiken.

Interieurstoffen

Voor bijvoorbeeld het opnieuw bekleden van meubels is het van belang dat de stof stevig is en bij uw interieur past. Daarbij kunt u er ook opletten of de stof ontvlambaar is of niet. Dit kan een belangrijke rol spelen als u stoffen nodig heeft voor een openbare ruimte of een zorginstelling. Voor deskundig advies kunt u terecht bij de stof aanbieders op de stoffenmarkt.

Raambekleding

Het belangrijkste bij het aanschaffen van raambekleding is weten waarvoor het dient. Dient het als accessoires? Dan is het niet erg als de stof doorschijnt. Echter, zal het in een slaapkamer fijn zijn als de stof al het licht tegenhoudt. Nieuwsgierig geworden naar het creëren van uw eigen unieke producten of heeft u simpelweg stof nodig. Bezoek de beste stoffenmarkt van Nederland, België en Duitsland voor een groot aanbod aan stoffen. Klik hier voor de website van Stoffencircus om te kijken wanneer de markt bij u in de buurt is.