DHZ website
Image default
Business

Materiaalcontainers voor de opslag

Op de bouwplaats is er geen opslagruimte om uw gereedschap in kwijt te kunnen. Gelukkig is het mogelijk om zelf deze optie te creëren. Dit kan door middel van een materiaalcontainer.

Aanschaffen van een materiaalcontainer

Bij het kopen van een materiaalcontainer is het van belang dat u weet waarvoor u het gaat gebruiken.

Zo is het voor een grotere bouwplaats met veel personeel, ook handiger om over een grotere container te beschikken. Daarbij heeft u ook de keuze of u de deur aan de kopzijde of de lange zijde gemonteerd wilt hebben. Dit kan van belang zijn als u kleine machines of karren in de materiaalcontainer wilt plaatsen.

 

Het huren van een container is ook een optie. Heeft u bijvoorbeeld een tijdelijke verbouwing aan uw schuur of huis. In dat geval is het voordeliger om te huren in plaats van te kopen. Ook het aanschaffen van een gebruikte materiaalcontainer behoort tot de opties. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, weliswaar gebruikt, maar daarom ook aangeboden voor scherpe prijzen.

Voordelen van een materiaalcontainer

Een materiaalcontainer biedt een veilige plek voor uw gereedschap op de bouwplaats. Daarbij zijn materiaalcontainers goed geïsoleerd en water- en stormbestendig. Hierdoor blijven de spullen veilig opgeborgen.

De containers zijn gemakkelijk te demonteren waardoor het vervangen van een onderdeel eenvoudig wordt. Hierdoor heeft u nog langer plezier van uw materiaalcontainer. De containers kunnen als bouwpakket of volledig gemonteerd bij u geleverd worden. Het in elkaar zetten van een container is met zijn tweeën slechts 10 minuten werk.