DHZ website
Image default
Business

Dakkapel voor meer licht en loopruimte

Het was tijd om onze slaapkamer eens goed aan te pakken. Eigenlijk zijn al onze kamers toe aan wat vernieuwing, maar onze slaapkamer was toch wel echt het meeste toe aan vernieuwing. Een dakkapel kwam als eerst in ons op, want dit heeft veel voordelen, zoals meer licht en ruimte in de kamer. Als eerst zijn wij op internet gaan zoeken wat het nou precies is en wat je er allemaal voor nodig hebt. Je hebt zoveel websites over een dakkapel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en wij wisten ook niet heel goed waar wij moesten en konden zoeken voor de informatie die wij graag wilden. Toen zijn we langs een bedrijf gegaan, maar hier werden wij zo slecht geholpen, dat we na 5 minuten alweer zijn weggelopen. Ze waren niet klantvriendelijk en zeiden dat we meer informatie konden vinden op de website. Die website had ik allang bekeken en ik werd er niet wijzer van, vandaar dat ik maar even langs was gegaan. Verspilde moeite dus. Wij zijn dus maar verder gaan zoeken op het internet omdat ik niet nog meer verspilde moeite wilde doen en gewoon lekker vanuit het huis een dakkapel wilde regelen. Dit lukte toen ik zocht op “dakkapel offerte” en ik dakkapel-expert.nl tegen kwam. Deze website is zo ontzettend slim, dat ik het op elke verjaardag en tegen elk contact die over een dakkapel na zit te denken vertel. Ik heb via dakkapel-expert.nl een onwijs mooi dakkapel gekregen voor een erg aantrekkelijke prijs, en dakkapel-expert.nl heeft hiervoor moeite uit handen genomen. Ik heb aangegeven wat ik zocht, en daarbij vermeldt dat ik nog graag een adviesgesprek zou willen. Al heel snel kreeg ik reactie met een aantal dakkapel offerte erin, en 1 van die offertes was erg aantrekkelijk en met dit bedrijf hebben wij gelijk contact gezocht. Inmiddels hebben wij een mooi dakkapel waar we super tevreden over zijn en waar we weer even mee vooruit kunnen. Ik wil dakkapel-expert.nl nog even bedanken voor het wegnemen van de moeite. Kijk voor meer informatie op onze website www.dakkapel-expert.nl