Waarheen voor een re-integratie 2e spoor?

Dhzwebsite

Een re-integratie 2e spoor is een situatie die niet heel gewenst is en hierom is het belangrijk dat het gebeurt op een aangename manier. Het is dus belangrijk dat je een aanbieder kiest die zijn werkwijze helemaal aanpast op jouw wensen. Een tip hierbij is om eens te kijken naar Adxpert, een partij die ons hierbij geholpen heeft. Ik zal in deze blog iets verder ingaan op de voordelen van Adxpert en hoe een traject van re-integratie 2e spoor bij hen in zijn werk gaat.

Een re-integratie 2e spoor traject bij Adxpert

Je kunt op een aantal dingen rekenen als je kiest voor Adxpert voor re-integratie 2e spoor. Ten eerste hebben ze een aanpak die zich kenmerkt door een pragmatiek en doelgerichtheid. Ze weten op de juiste manier de arbeidsmarkt te benaderen en de klanten op de juiste plek terecht te krijgen. Hierbij kijken ze naar de curriculum vitae en Linkedin Profiel, maar hiernaast wordt ook training gegeven over op welke manier het beste te solliciteren is en het netwerk te vergroten. Er zijn allerlei ondersteuningen bij het traject van re-integratie 2e spoor, denk hierbij aan digitale hulpmiddelen zoals vacaturebanken, maar ook aan multidisciplinaire ondersteuning door een arbeidsdeskundige, psycholoog of een coach. Maandelijks wordt de werkgever op de hoogte gehouden van de voortgang door middel van rapportages, op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de voortgang van het proces.

Hoe onderscheid Adxpert zich?

Adxpert is een bedrijf wat zich met name onderscheidt door middel van de transparante en professionele aanpak. De coaches zijn allemaal erg goed geschoold en hebben door hun jarenlange ervaring een oplossingsgerichte benadering weten te creëren. Je wordt dus het hele project op de hoogte gehouden van de voortgang en daarnaast gaat Adxpert zelfs mee naar het UWV, indien dit nodig is. Het traject start in bijna ieder geval met een arbeidsdeskundig onderzoek, het advies van de arbeidsdeskundige wat hieruit rolt is doorslaggevend. Op deze manier lukt het praktisch altijd om een juiste baan te vinden voor een werknemer buiten de organisatie. Voor meer informatie over re-integratie 2e spoor kun je op de website www.adxpert.nl  terecht.