DHZ website
Image default
Business

De plantenwand: een groene oase voor elke ruimte

Planten zijn goed voor mensen. Ze dragen bij aan een ontspannen omgeving en zijn bovendien bijzonder decoratief. Helaas hebben we niet allemaal de beschikking over een weelderige tuin of ruim balkon. Toch behoefte aan een groene oase? Misschien is een plantenwand dan iets voor u.

De veelzijdigheid van een verticale tuin

Met een verticale tuin kunt u in elke ruimte een groene sfeer creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel qua smaak als qua functie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor levende planten, of juist voor hoogwaardige zijden exemplaren. Voor elke ruimte en voor elk doeleinde kan een uniek beplantingsplan worden gemaakt. Op die manier weet u zeker dat de wand volledig aan uw eisen voldoet en perfect aansluit op zijn omgeving.

Een plantenwand in huis

Met een plantenwand zorgt u voor een echte eyecatcher in huis. Ga bijvoorbeeld voor een tropische badkamer of fleur een saaie garagewand op met een zee van groen. Ook in uw woonkamer, slaapkamer of keuken kan een verticale tuin een prachtige toevoeging op het interieur vormen. Bovendien kan een plantenwand helemaal aangepast worden aan uw eigen stijl. Er is voor iedere smaak en ruimte een goede oplossing.

Groene inspiratie voor uw kantoor

Ook op zakelijk gebied kan een plantenwand veel meerwaarde bieden. Planten zorgen voor een rustige en duurzame uitstraling en een prettige werkomgeving. Tover saaie vergaderruimtes bijvoorbeeld om tot inspirerende werkplekken voor uw gasten en werknemers. Of imponeer klanten met een verticale tuin in uw ontvangsthal of privékantoor. Ook buitenruimtes zijn geschikt voor een groene wand. Zo kunt u van een saaie gevel een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf maken. Een uitgelezen kans om een unieke eerste indruk te maken.

Gerelateerde artikelen

Verzet je niet tegen het verouderingsproces

Kunststof spuitgieten

Loungebanken: een meerwaarde voor elk interieur